Byla tma a zima. Oheň. Cítil jsem jen tlukot svého srdce a dech svého koně. Nic jsem neviděl. Oheň se blíží. Pohybujeme se snad? Nebo oheň se blíží k nám? Pořád ticho, jen šumění větru v korunách stromů. Spousta sněhu, nebo to je něco jiného? Oheň se zastavil. Stále plaje. Ven najednou nastražila uši. Slyší něco? Statné smrky nám nedovolí se podívat na nebe. Začínám cítit zář. Odkud? Pobídnu Ven do klusu. Rovná cesta. Oheň se blíží. My se blížíme. Palouček. Celý zasněžený. Uprostřed plající oheň. Ne. Pochodeň. Obrovské stromy utvořily kolem palouku zeď. Nad námi jen nebe. Oheň, dech, srdce. Najednou měsíc. Nad námi. Vzhlédnu a vidím. Nad námi měsíc. Vidím údolí. Spousta koní. I lidé. Stále vzhlížím. Najednou shlíží oni na mě. Srdce. Téměř se mi zastavuje. Cítím úlevu. Ven lehce zaržá. Mrazí mě. Pocit. Jak se k nim dostat? Oči mi zalévají slzy. Štěstí? Úleva? Strach? Ven najednou vzhlédne k měsíci. Zůstane nehybná. Zaržá. Ticho. Zaržání! Odkud? Ven tiše stojí. Zaržání! Opět, z obrovské dálky. Odkud? Ven stále nehybná. Její dech. Klidný. Svaly povolené. Je uvolněná. Proč? Zaržání! Zní neskutenčně a mrazivě. Přesto nádherně. Odkud? Oheň. Pod námi. Plající oheň. Ne. Pochodeň. Obrovské stromy kolem. Pod námi. Kde jsme? Rozhlédnu se. Vidím údolí. Koně. Spoustu koní. Je mi teplo. Sníh? Ale netaje. Ven zaržá. Dychtivá. Rozejdeme se. Zaržání. Před námi! Všude světlo a teplo...

Jsem kluk, tak prosím uzpůsobte podle toho i oslovení. Děkuji!
Hru již nijak aktivně nehraji.

z Měsíčního údolí - Evokuje vzpomínky na určité místo na světě, kde se sny slévají s realitou a ne vše je tak, jak se zdá... Jednou za čas se místní obyvatelé stávají svědky fascinujícího přírodního úkazu, který lze pozorovat jen vzácně na určitých místech planety Země. To nic ale nemění na tom, že tam lidé a koně žijí v úžasné harmonii a vztahy mezi člověkem a koněm tam jsou na naprosto jiné úrovni, než kdekoliv jinde na světě. Podle toho je pojmenováno i mé jezdecké centrum.
V současné době zavřeno.
V podstatě žádný můj kůň není na prodej, ale každý má svou cenu, kterou když nabídnete, tak ji přijmu (kromě Venézie). Nebojte se napsat zprávu. A pokud bude nabídka dobrá, tak se určitě dohodneme. Jediná podmínka je, že budete mít přístup do Rezervovaných prodejů.