Vážení,

tento účet NENÍ NA PRODEJ a NIKDY NEBYL!

Vážně apeluji především na mladší ročníky - nevěřte všem blábolům, které naleznete na internetu a speciálně sociálních sítích. Upozorňuji, že pokud si píšete na Facebooku s někým, kdo říká, že mu patří tento účet a ještě ho nabízí k prodeji, tak to, sakra, NEJSEM JÁ. Proberte se... a pokud jste na FB naletěli osobě jménem Karolína Perná, která se vydává za mě (resp. za majitele tohoto účtu), tak je to jen a jen vaše blbost.

blank.png

Poptávám:
Koupím pasy! 1 pas / 100 000 equus
Diovy hromové tyče -  40.000 eq / 2 kusy
Kusy oblaku - 30.000 eq / 2 kusy
Pouze výměny po dvou kusech! Věci můžeš dát hned do výměn - kdyby mi výměny došly, ozvu se s jiným postupem.
Koupím jakéhokoli koně do 1000 equus. Dávejte rovnou do rezervovaných prodejů - kontroluji je denně.
Nabízím:
2ks Morpheovy paže - 4 pasy
Na Howrse dlím už nějakou tu dobu, takže mi klidně napiš - nekoušu a ráda poradím se hrou, ale má to své meze.

Nehodlám reagovat na zprávy ve stylu "jak se mám" (mám se dobře, děkuji za optání), na hloupé dotazy, na to, co můžete snadno najít v Nápovědě, na vulgární zprávy, na žádosti o RB, equus, pasy aj. (nejsem banka!) a na zprávy s tunou plačících emotikonů (to na mě fakt nezabere).

Rovněž
zcela ignoruju zprávy na téma prezentace (tu vám prostě dělat nebudu - ne, ne a ne!).
Mou srdcovou záležitostí zde na Howrse je chov elitních appaloos s příponou Puntíkaté prdelky ɷѾɷ (původní název╰✿╮Appa resurreción) - a v zásadě už jen díky němu (a úžasným kolegyňkám z chovu) zde zůstávám i po těch šílených změnách, které se tu poslední dobou dějí. Po takřka roce existování chovu jsme byli nuceni jej přejmenovat - a to z toho důvodu, aby nebyl zaměňován s jiným pseudochovem, který se pouze snaží parazitovat na cizí práci a úsilí a dělá si nárok na něco, co mu nepřísluší. Bohužel zde na Howrse žádná ochrana chovu nefunguje, a tak jsme neměli jinou možnost než sáhnout k přejmenování. Owe, začni tu hru už sakra hrát, ať znáš její základní principy!

                                                            puntikcjc.jpg 

Naše appinky jsou velice šikovné na sběr stužek ze cvalových závodů. Z původního GP cca 630 se nám je povedlo vypiplat na úžasných 1800 GP a 124* znamenitosti - a tak jsme na ně patřičné hrdé.

V případě zájmu o valáška - napište. Plodné koně z chovu neprodáváme a ani nenabízíme připouštění.

Často mi píšete s dotazem, zda přijímáme nové členy. Odpověď je MOMENTÁLNĚ NE. Počítejte ale s následujícími podmínkami:
1) Plnoletost (ačkoliv jsem se zde již spálila i o "šedesátiletou babu", tak věk je důležitý jak pro spolehlivost, tak i pro to, aby si nový člen s ostatními chovateli rozuměl).
2) Počet koní a růstových bodů (pokud máte jen pár desítek koní, je už zcela jasné, že nikdy nebudete mít tolik růstových bodů, kolik by bylo potřeba na to, abyste byli plnohodnotnými členy).
3) Množství equus (nemusíte mít statisíce a miliony, ale pokud máte jen pár tisícovek, tak se vám bude třeba dost blbě shánět Diovka ve výměnách).
4) (Ne)účast v jiných chovech (pokud jste ve více chovech zároveň, je toho času, který byste mohli věnovat chovu appin logicky o dost méně, k čemuž jsme skeptičtí).
5) Plná karma!!!
6) SYMPATIE! (I když splníš bod 1 až 5 i tak je možné, že si třeba nesedneme...)

.
Zkus štěstí:  xanthos.png?1828806360  givre.png?1828806360   topaze.png?1828806360    topaze.png?1828806360   topaze.png?1828806360   topaze.png?1828806360   topaze.png?1828806360 

AKTUALIZOVANÉ Hříběcí hry

Po narození dělat vždy vše co jde (mléko, napojit, pohladit i mrkev).
6 měsíců: ustájit hříbě v jakémkoli JC (na lekcích nezáleží), dostupné krmivo výhodou. Hříbě vyhřebelcovat, napojit, případně dát na louku na tak dlouho, aby mělo morálku 100%, nakrmit kolik si řekne (ideálně 4)
8 měsíců: vyhřebelcovat, 1 hodina hraní, nakrmit 8, 7 hodin hraní, pohladit, napojit, mrkev, spát
10 měsíců: vyhřebelcovat, 1 hodina hraní, nakrmit 8, 7 hodin a 30 minut hraní, pohladit, napojit, mrkev, spát
1 rok: vyhřebelcovat, 1 hodina hraní, nakrmit 8, 8 hodin a 30 minut hraní, pohladit, napojit, mrkev, 30 minut hraní, spát
1 rok 2 měsíce: vyhřebelcovat, 1 hodina hraní, nakrmit 8, 10 hodin hraní, pohladit, napojit, mrkev, spát
1 rok 4 měsíce: vyhřebelcovat, 1 hodina hraní, nakrmit 8, 10 hodin hraní, pohladit, napojit, mrkev, 1 hodina hraní, spát 

Jak na BLUPování koně
1) V záložce Genetika se podívej jaké 3 schopnosti má daný kůň nejlepší (má u nich nejvyšší číslo). Na tyto dovednosti se při tréninku koně budeš zaměřovat.
2) Od 1 roku a 6 měsíců ho dávej na vyjížďky. Pokud např. tvůj kůň vyniká ve výdrži, klusu a drezuře - dávej ho na klusové vyjížďky delší jak 1 hodinu.
3) Od 2 let začni koně trénovat - v právě v těch jeho 3 nejlepších dovednostech. Ty trénuj vyváženě. Lekce mu dávat nemusíš - ty nemají na BLUP vliv.
4) Jakmile mu budou 3 roky, můžeš ho začít dávat i na soutěže. Soutěže opět zvol takové, kde tvůj kůň může využít své nejlepší dovednosti. (Když rozklikneš nějakou soutěž uvidíš tam vypsané 3 dovednosti, které kůň v dané soutěži využije a zároveň, které se mu díky přihlášení na danou soutěž zvýší.) Lepší je dávat koně na soutěže určené pro začátečníky (jsou označené takovou ikonkou) - ale pozor, na soutěže pro začátečníky můžeš přihlašovat koně pouze do té doby, kdy dosáhne v jedné dovednosti 210 bodů, nebo když už vyhrál 20 soutěží.
4) Jakmile dokončíš trénink ve 3 nejlepších dovednostech koně, dávej koně zase na vyjížďky - a to do té doby, dokud koni budou vyjížďky přidávat ty dovednosti, které potřebuješ.
5) Tvým cílem je to, aby daný kůň měl vytučněné své 3 nejlepší dovednosti (budou skutečně u koně napsané tučným písmem), dále kůň musí vyhrát alespoň 20 soutěží (20 x 1. místo!) a dále mu musí být minimálně 10 let.
Vyblupovat koně lze jednoduše i bez bonusů a i bez ustájení v centru s vysokými lekcemi (ty jsou důležité pro to, aby kůň mohl získat více dovedností a být tak "lepším"). 
Pokud máš přebytek červených jablíček, tito divočáčci za ně budou velmi rádi :-)
 icone.png?1828806360   icone.png?1828806360   icone.png?1828806360   icone.png?1828806360 

...
A protože jsem byla líná - byl kód vygenerován Kódátorem.