Jsem dospělačka,která podědila tento účet po své dceři.Z čehož vyplývá,že už mi dávno není náct..... klidně mi tykejte a prosím o trochu slušnější komunikaci.Tato hra mě baví,je to dobré odreagování.

Pokud nějaké koně prodávám,najdete je v prodejích.Když si nějakého koníka u mě vyhlédnete, zkuste napsat (NEKOUŠU) třeba se na ceně domluvíme.Z černého trhu mám opravdu hodně věcí,nebudu to sem vypisovat,napište a dohoda je možná.
Nejsem zaměřená na konkrétní plemeno,chovám koně,kteří se mi líbí.Jsem ráda za všechna zbarvení 5.prvku,začarované dýně,kouzelného klobouku a pečetě apokalypsy, nebylo to zrovna lehké, je získat.Rovněž divoké a božské koně,které jsem získala jsou pro mě velká pocta.
Žádosti o přátelství bez předchozí komunikace,již nepřijímám.Ne, nepošlu vám růstový bod ani equus,nedám vám pas.Nejsem BANKA
Všem co navštěvují můj profil děkuji i za případné gratulace.Snažím se je oplácet v rámci možností.Samozřejmě vypomůžu přátelům v soutěžích(klikání na piňaty,loterie a pod...).Budu ráda když pomoc oplatíte.Přeji vám hodně štěstí ve hře 0bcb59b20b3d6ca052d914412ddf00ab_v1574161576.png