Jmenuji se Petra je mi 29. Žádosti o přátelství přijímám, gratulace oplácím. Koně si vybírám sama, ale pokud máte zájem o nějakého mého neostýchejte si o něj napsat ovšem za rozumnou cenu ;) V současné době nechovám žádné koně pouze dokupuji do trofejí.

 Snažím se o to aby mé JC U divokého býka bylo co nejkvalitnější. Ráda ubytuji Vaše šampióny (ideálně nokoty a fríse) pokud je vytrénujete do tučna do 2 dnů. O rezervaci se proto nebojte napsat něják se domluvíme.





 Nasyť mne, pane, napoj mne a dej mi čistou, prostornou stáj,když skončena je denní práce.Mluv se mnou, neboť.Tvůj hlas mi nahrazuje otěže.Budeš-li ke mně laskavý,budu Ti sloužit s radostí a najdeš místo v mém srdci.Netrhej otěžemi, prosím,nesahej po biči, jdem-li kupředu.Dej mi čas, abych pochopil Tvůj záměr.Nebij mne, když Ti nerozumím.Neměj mne za nepozorného,když nesplním Tvou vůli - možná,že sedlo nebo podkovy nejsou v pořádku.Neuvazuj mne příliš krátce a nestříhej mi ocas,který je mou jedinou zbraní proti mouchám a komárům.Až poznáš, že se mé dny krátí,až Ti již nebudu moci sloužit, můj milovaný pane,nenech mne, prosím, hladovět a mrznout a neprodávej mne.Buď tak dobrotivý a připrav mi rychlou, milosrdnou smrt a Bůh se Ti odmění zde i na věčno