.

» Vítej zbloudilče.  Hru hraji již nějaký ten pátek a i přes to, že si prošla mnoha změnami, stále jsem nezešílela... Možná proto, že jsem sem už šílená přišla. Pokud mi budeš chtít napsat, dodržuj alespoň nějaké základy slušnosti -pozdrav, popros, poděkuj, tečka. Ubrečení smajlíci ani vykřičníky na mě neplatí, spíše mě otravují (stejně jako mnoho dalších vašich nešvarů) - tedy piš pouze, pokud je to opravdu nezbytně nutné.

» Jsem vedoucí týmu nej knabíků na howrse, pokud máš zájem o grandíka/stužana, piš mně :) Dále chovám jednorohé lipicány v týmu Sмσĸє and мιяяσяѕ (více info v prezentaci týmu). Do dalších týmů se již nepřidávám, pokud bych měla zájem, ozvu se sama.

» Když blupím, dávám vždy koníka do 20 PRÁZDNÝCH soutěží, které si snažím (i s pomocí mých drahých) co nejrychleji doházet. Tedy mi laskavě nepište, že vám já lezu do soutěží. Přes automat házím pouze soutěže na dotučnění, nebo koníky s vysokou genetikou, kteří vám do BLUPu nezasáhnou. Když už budete psát, piště prosím slušně, já nejsem nějaká HEJ-POČKEJ.

» Prodávám knabíky na stuhy a grand. Pokud máte zájem, napište, rádi vám stužana odrodíme. Jinak jsou také na prodej knabíci do 3600 GP. 

» Prodáváme rohaté lipicány s genetikou do 1390 GP a připouštění nabízíme koňmi do 1360 GP. Právě probíhá

»božské koně neprodávám, nepište si o ně

Z ČT neustále sháním:

baton-fertilite_v1828806360.png 80 000 eq, eclair-zeus_v1828806360.png220 000 eq,         slzy afrodité 220 000 eq586268_orig.png