Ahoj jsem moc ráda,že jste přivítali mojí prezentaci.Nejspíše bych se měla trošku představit je to slušností.Já se tedy jmenuji Míša,ale lépe řečeno Michaela.Pocházím s malinké vesničky,ležící v Pardubickém kraji.Mám ráda koně jako takové,jezdím na nich moc ráda.K téhle hře mě přivedla moje vlastnice Lucinka,která tuhle hru také hraje pod účtem Lusy98.Já si asi tak myslím,že by to ke mě mohlo být tak vše.

Můj chov není určený na jednom plemenu koně.Když jsem začínala náš chov měla jsem koně jménem Lachim je to Hanover již je dost starý kůň.Ale postupem času a práce se náš chov rozrůstal a koníci přibývali.Nyní u nás naleznete tyhle plemena:Hanovery,Tinkery,Nokoty,Conemary,Shagya-a-araby,Klusáky,Trakeny,Velšany,Araby,Božské koně a mnoho dalších.Samozdřejmostí je chov založený na jednorožcích.Vlastníme a ji Pegase a koně s 5prvkem.Můj chov se snažíme pořád a pořád zdokonalovat těžkou prací a námahou.

Momentálně nevlastníme koně na prodej.Ale když už se naskytne příležitost a najde se koník k prodeji,tak ho prodám.Koníky prodávám vyloženě v přímém prodeji co možno za rozumné ceny.Lze se i dohodnout o ceně.                                              POZOR!!!!!                                                                Nepřijímám návrhy na směšné ceny nebo na koupi koně co vy už nechcete!Dokáži si koně vybrat sama bez vaší pomoci.Neprodám vám koně co vy si sami určíte.Koně co tu nejsou na prodej nejsou prodejní pochopte to!Ani nejsem útulek,že mi dáte nebo prodáte za nic koně!UMÍM SI VYBÍRAT SAMA,TAKŽE NEPŘIJÍMÁM VAŠE NÁVRHY....

S ČT vlastním pár věcí,jako každý hráč na howrse.Momentálně nesháním nic ani nevyměňuji,ale pokud bych tu věc třeba měla a ty by jsi jí chtěl stačí mě kontaktovat a dohodneme se.Ale raději dělám výměny podle svého uvážení...

!!!DŮLEŽITÉ!!!                                                          Prosím berte v úvahu,že nejsem banka ani charita,že když vám dojde equus či pass.Že mi napíšete a já vám hned půjčím?Zapomeňte na to nepůjčuji ani nedávám.Sežeňte si to sami i já si prostředky vyřizuji sama.Ne nepošlu vám ani růsťák či jiný dárek.Přečtěte dále co budu odmítat...Pokud obdržím urážející poštu mažu bez přečtení,poštu typu:dej koně,prodej nebo obdobné věci mažu.                                              PŘIJÍMÁM :)                                                         Vaše blahopřání se snažím ihned oplácet,chceš se stát přítelem ve hře?Tak mi něco málo o sobě napiš a stane se tak.
howrse-cz.webnode.cz