Poděkování hráčce Maky988 za luxusní prezentaci (já jsem na to moc líná).
Náct už mi opravdu nějaký pátek není a mentálně snad ani nikdy nebylo. Berte na to prosím ohled. Tuto hru hraji pouze rekreačně. Nejvíce mě naleznete na WoW proto je v tomto stylu i prezentace.
Čtu hlavně fantasy Pratchetta, Feista Sapkowskeho...
Hudba: poslouchám to na co mám zrovna náladu od SKApunku až po metal.
Pasy zásadně za reál peníze nekupuji a jak je vidět jde to i  bez nich (koupila jsem pouze 1.pass aby se mi otevřely výměny).

 

.
 
 

1.Nepočítejte s tím že budu příjemná na někoho kdo neumí ani slušně pozdravit, ptá se na věci které si může přečíst v prezentaci, nebo mě zkouší napálit atd.

2.Nic vám nedám, nepůjčím, nepošlu růsťáky, ani si od vás nekoupím koně. Když nějakého budu chtít podívám se do prodejů.

3.Do přátel si přidávám pouze ty s e kterými jsem v kontaktu.

4.Pokud mi píšete pište alespoň trochu čitelně.

5. Cenu smlouvám pouze u koní u kterých je to  uvedeno jinak je cena pevně stanovena a nemá cenu smlouvat. Pokud máte o nějakého koně zájem napište a domluvíme se. Koně z chovné farmy Výběr na prodej nejsou.

6.Řetězové zprávy okamžitě nahlašuji.

7. Pokud vás mám v blokaci je to proto že : mi spamujete poštu, posíláte nesmyslné zprávy typu hromady smajlíků, znamének atd. Nabízeli jste mi obchod ale nezdál se mi solidní, nebo po zamítnutí opět hromady smajlíků, škemrání atd. Žádost o koupi vašeho koně..

Vaše zpráva byla nečitelná.

8.Nemám zájem o vstup do týmu. Vystačím si dobře sama.


 



  práci
 

Popravdě.... Chovám co se mi vyplatí a co mám zrovna chuť chovat.
Hraji hlavně v práci když nemám zrovna co dělat :)
+  mám doma zoo...
Božáci: Mám pár božáků všechny buď z akcí nebo rohu hojnosti(každý měsíc mám minimálně jeden díky Právu hojnosti). Ani jednoho za nákup pasů.
Jednou pozvednu Frostmourne a usednu na ledový trůn Northrendu Já.
Než mi napíšete přečtěte si prosím prezentaci.
Na WoW mě najdete na serveru Thunderhorn u Ali. Bohužel jsem v poslední době dost pracovně vytížena, tak nemám tolik času jako dříve.

V současné době se přihlašuji z více IP adres neBANovat prosím.