blank.png
ANO - pomohu pokud to bude v mých silách                                  ANO - můžete jsi se mnou popovídat ALE slušně                  ANO - jsem s Vámi ochotná smlouvat o ceně koně, pokud je v prodeji                                          ANO - můžete se optat na výměnu věcí z Černého trhu        ANO - gratulace se snažím oplácet                                          ANO - když budete chtít budu hlasovat do soutěží                      ____________________________                                                        NE - heslo ani podobné věci Vám prostě neřeknu (ani to nezkoušejte!)                                NE - nebudu k Vám hodná..když vy budete zlý :)                              NE - zadarmo nic neposílám (zkoušet, prosit - NEFUNGUJE)             
Přihlašuji se s mnoha elektrických přístrojů (tablet, mobil, notebook apod.) Žádné jiné účty nemám a nikdy jsem je ani neměla. Jsem hráčka, která hraje s čistým štítem. Děkuji.
Jsem náctiletá holka, která se jednoho dne rozhodla hrát hru s koňmi. Bydlím někde v České republice nemusíte vědět kde. Jsem přátelská, ale pokud mi budete jakkoliv slovně napadat či urážet letíte tryskáčem do blacklistu. Poslední dobou jsem se ke hře opět vrátila, a začínám zase aktivně hrát. Miluji sport, živočichy a hudbu. Co mi dost žere čas, tak to je čtení na Wattpadu. 
Sháním zlatá jablka, kameny můdrců,proutky plodnosti, balíčky harmonie a černé orchideje…s koní sháním koně s 5. Prvkem KOV.. PIŠTE KDYŽTAK DO SOUKROMÍCH ZRÁV, budu se snažit s vámi rozumně domluvit. 
Kód byl vygenerován Kódátorem.