2cc8ba402c4bad836ca4e46afd81d69b.jpg
 
 

Zdravím všechny návštěvníky
na mé stránce

Aktuálně hraji spíše rekreačně, spíš pro radost, účastním se hlavně akcí, takže mě neváhejte kontaktovat, pokud si chcete během akcí pomáhat, ráda si vás přidám, všechny koníky z chovné farmy "Na prodej" jsou opravdu na prodej, pokud o ně máte zájem, pište do zpráv nabídky a nějak se domluvíme. :)

Denně se starám akorát o pár svých božských koní, ostatní mám spíše jako památku na dobu, kdy jsem aktivně hrála, stále mám své původní koníky, od začátku hry. 

Ztratila jsem zápal do hry po tolika změnách které proběhli pod vedením Ubisoftu, což hru ve spoustě věcí zkazilo, už dávno to není to Howrse, které jsem hrála před 7 lety kdy jsem začala hrát, chápu že je hru potřeba vyvíjet, ale ne špatným směrem, jako tomu je teď :) i když dříve bylo stejně jako dnes spoustu věcí za pasy, nebylo třeba aby člověk vrazil do hry jedinou korunu když chtěl něčeho dosáhnout, nebo třeba jen dokončit událost kompletně, bez jediného pasu.
 

Jezdecké centrum

Ve svém jezdeckém centru mám vždy nějaké to volné místo, nabízí všechny výhody, ustájení i pro méně zdatné koníky i když lekce nejsou zrovna mojí silnou stránkou, mám boxy malé i velké, ve všech sprcha i napaječka, velké lány luk, takže si myslím, že koníkům bude dobře.

Pokud jste dočetli až sem, děkuji za pozornost a těším se na případné spolupráce na akcích, či při prodeji koníka. Hezký den. Kajinka123 :)

 
 
Layout designed by Kajinka123 code generated at howrseinfo.com