blank.png
Jsem již plnoletá osoba slyšící na Kyru nebo Clarchee odněkud z České republiky, mezi jejíž hlavní zájmy patří jakákoliv umělecká tvorba, kterou se i víceméně živí. Přiživuje. No, tak nějak. Vůbec odjakživa trávím čas ráda doma, či jinde kde je klid, u kreslení. 
Na Howrse jsem se poprvé objevila kolem začátku roku 2011 s profilem Kyra, který by byl spolu se spoustou dalších herních účtů, emailů a všeho odcizen během roku 2013, pár dní/týdnů poté jsem si založila tento účet. Věnuji se tu převážně všemu najednou, co mě zrovna chytne víc. A občasná snaha se připlácnout s něčím do KP, leč není čas na hrdinství, občas do toho něco vleze nebo se to jednoduše nedá zveřejnit.

Občas se stane, že člověk má návštěvu a i ta smrdí na howrse a obě strany se nutně musí jít na howrse aspoň podívat, proto gabcahu1 využila můj počítač.
Protože se občas stane, že mi z hlavy vypadne, jak ty hry fungují, je snazší si je sem napsat, než je pokaždé dohledávat mezi milionem lidí.

Hříběcí hry:

8 měsíců

vyhřebelcovat, napojit, 30min, +3, hrát si 8h, mrkev, pohlazení

10 měsíců

vyhřebelcovat, napojit, 30min, +3, hrát si 8.5h, mrkev, pohladit

1 rok

vyhřebelcovat, napojit, 30min, +3, hrát si 9.5h, mrkev, pohlazení

1 rok 2 měsíce

vyhřebelcovat, napojit, 1h, +3, hrát si 10h 30min, mrkev, pohlazení

1 rok 4 měsíce

vyhřebelcovat, napojit, 1h, +3, hrát si 10h, mrkev, pohlazení


Taktéž jsem se přihlásila do programu ambasadorů. Je fajn, mít další možnost snažit se něco změnit. Některé věci jsou na první pohled nefér, například stejné podmínky verzí (které zatím stále stejné nejsou) a bylo by super, mít tu možnost zjistit, proč něco případně nemůže být změněno a podat to hráčům tak, aby bylo zřejmé, proč to tak nemůže být.


Kód byl vygenerován http://kodator.bluefile.cz/.
~ Protože já za boha nemohla přijít na správné nakódování.
Haleluja tomu, kdo to sesmolil do programu (: