Než mi napíšete!

1) Piště srozumitelný předmět ve zprávě, jinak ignoruji. (Už se mi i stalo že někdo měl tu drzost napadat mou přezdívku s argumenty "Ale Mentholka se přece píše mentolka!" proboha lidi! Je to snad jen přezdívka a může být JAKÁKOLI nemusí to být podle reálné věci, takže si svá moudra nechte pro sebe prosím!)

2) Nezúčastním se vašich soutěží a rozhodně vám nedám svoje kontaktní údaje nebo heslo k účtu!

3) Nejsem charita tudíž neposílám žádné dárky ani nevěnuji koně za symbolickou cenu 500e, chápu že jste tu noví, ale já tu byla taky nová a NIKDO mi nepomohl musela jsem to zvládnout taky sama.

4) Ani když to na mě budete zkoušet tak že si se mnou budete hodně psát, tak nic neposílám, posílám jen kamarádům které znám osobně a nebo vyjímky, kdy mi třeba někdo z hráčů vyšel vstříc.

5) Nekoupím vašeho koně abych vás finančně podpořila protože nemáte peníze! Pokud budu mít zájem o koupi napíši sama.

Pokud se budete držet těchto pravidel nemusíte se vůbec bát mě kontaktovat nekoušu. ;)

O mé hře

1) Proč mám tak málo koní?

Preferuji spíš kvalitu než množství, kdybych měla přes 800 koní určitě bych se o ně všechny nestihla postarat, navíc v tom vidím zbytečné peníze za připouštění, stravu, ustájení atd.. Radši jednoho koně a pořádného než deset co nebudou stát za nic. Jinak pro ty co mě chytají ve zprávách za slovo, že už teď mám hodně koní, tak si prosím uvědomte že pojem hodně je relativní a myslím že oproti většině hráčů mám koní málo, navíc hodně koní mám v prodejích nebo neaktivních které mám hlavně kvůli trofejím.

2) Jednou jsem jednou nejsem

Někdy mívám výpadky ve hře a pak tu klidně i hooodně dlouho nejsem. Takže se neděste nevykašlala sem se tu na to. :)

3) Gratulace

Díky moc za všechny gratulace snažím se je pokud možno oplácet.