Ahoj u mně8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png?1828806360. Prezentace moc dělat neumím, a tak to nebude nic moc počtení. Raději se starám o koníky.

 Jsem asi lakotka, protože koně se mi moc prodávat nechtějí, tedy, rozmýšlím se, ale nějak mi vždycky přirostou k srdci a z prodeje sejde. A tak se mi stádečko rozrůstá a mám pořád víc a víc práce. Proto moc nejsem na popovídání.

Na začátku jsem nepochopila připouštění, a tak nemám všechny koně čistokrevné, ale pomalu to upravuji a dávám dohromady. Holt, chybami se člověk učí. 


Na gratulace budu odpovídat, jenom někdy se spožděním - přes práci ve stáji se někdy na zprávy ani nepodívám a ani na moji stránku. Ale snažím se. Díky tedy za trpělivost.


Koně mám moc ráda, ale doma je mít nemohu - a tak se realizuji tady. 

Nejvíc se mi líbí frísani, andaluský koně, alchatinci a arabi. Samozřejmě že pegasové a jednorožci. Mým snem je mít božské koně, ale třeba se mi to časem  povede a také se mi to povedlo - mám Petita - sice je to malý koníček, ale roztomilý. Nevyhrává, ale už byl i třetí a to je u takového prcka úžasný výkon. 


S dcerou kočička45 hrajeme z jednoho PC - nemáme multiúčet a děkuji tedy OW že to bere. Já se přihlašuji někdy z jiné IP - to když nejsem doma. Kdyby byl nějaký problém, tak stačí napsat a domluvíme se a já to opravím. Jak už jsem psala nahoře, chybama se člověk učí.