Aktuálně 23.8.2016: "Borci" vedoucí tuto hru zrušili účty mých dvou dcerek jako údajné další moje účty a mně sundali karmu. Asi si nevšimli, že já začal hrát howrse jako poslední z nás. Ano, nebylo z mé strany zdaleka vše podle napsaných pravidel, ale já prostě s dětmi komunikuji a bez nich mě tato hra nebaví. Owlienti si patrně nevšimli, že rozhodně více pomoci šlo ode mě k dětem než obráceně. Někdo, kdo má téměř tisíc koní nad 30 let získaných poctivým stárnutím rozhodně pomoc jinou formou nepotřebuje. A ve chvíli, kdy jsem se dětem svými koňmi z týmu snažil vylepšit stáje, tak nadělali borci paseku a oznámili mně, že mám multiúčet. Dětem i mně tímto zásahem hru dokonale znechutili. Nabídl jsem svůj účet holkám jako náhradu za jejich zrušené účty, ale zřejmě se radši budou věnovat jiným zálibám, proto jsem se rozhodl tento účet přenechat novému zájemci o tuto hru výměnou za zaplacení prémiových bodů v jiné hře.

Podrobnosti o obsahu tohoto účtu doplním do konce týdne (množství pasů, růstových bodů, třicetiletých koní apod.

Hlavně že tu slepci mají plno hráčů, kteří opravdu s účty podvádí, zakládají nové účty, které mají po pár dnech hraní milióny equus apod. A nejvíc mě štve, že vás uboze skrouhnou karmou a odříznou vás od veškeré možnosti komunikace. To je prostě naprosto ubohé.


V soukromých zprávách se mi množí dotazy, jestli prodám toho nebo tamtoho koníka. Koníky, které budu chtít prodat, najdete v aukcích nebo přímých prodejích. V případě zájmu o některého koně si napište, ale s rozumnou nabídkou.


Protože se lidé na internetu chovají tak, jak se chovají, nemám nejmenší zájem o sobě něco psát. Neptejte se mě na soukromí, já se o vaše taky nestarám. Raději se starejte o své koníky, ať se mají dobře. Díky za pochopení.


Dne 18.6.2015 jsem na 1. místě v počtu vyhraných soutěží - 622 výher.