blank.png
Vítejte. Jsem 18 letá slečna. mezi moje záliby patří: koně, dog jump ,který skáče můj miláček Chuck a pak také divadlo.  Dále pak chodím do jezdeckého oddílu kde se učíme právě teď parkur :) abych pravdu řekla, parkur mi nejde a nejhorší je vodní příkop :(

Studuji maturitní obor Logistika a finanční služby. Zatím mě škola baví, tak uvidíme za nějaký ten rok.
Právě teď mám jen čtyři plemena a to ne všechna zbarvení proto si hodlám pořizovat a chovat další zbarvení aby moje trofeje byly opravdu pestré. Budu však i nadále pracovat i na JC a  pak dále spolupracovat s kamarádkou ,která my pomáhá a já jí.
Mé nejlepší klisny:
Catrice Moonrose
Moonrose
Pinky
Ammy
Kylie
Prodám  koně pouze pokud mam od tohoto plemene min. 4 klisny

Pokud máte zájem o klisny bez chovné farmy napište vždy se nějak domluvíme.

Jinak ostatní koně prodám jen po velkém zvážení až na hřebce u kterých nevidím problém a určitě vám ho prodám ale záleží kolik nabídnete.
S výměnami moc zkušeností nemám proto pověčinou to nedělám ale pokud máte zájem napište možná mě ukecáte.%3B%29.png%3B%29.png

Máš ráda koně? Jop

Máš doma koně? Bohužel ne.

Máš psa? Ano

Máš přítele? Ano

Máš smartphone? Ano

Chodíš do devítky? Ne

Máš Iphone? Ano




U svých koní mám jméno z Veltonu protože: Takovéto jména pověčinou koně mají jako třeba Rebel z Aslanu :) Takže tak . Ale přeci jen i moje jezdecké centrum je Velton Tak proč si neudělat reklamu zdarma :D ......... Dělám si srandu chci aby ta jméno vypadalo stylově takža proto.

Jinak se moc ráda přidám do klubu tak popř. napište :)
Kód byl vygenerován Kódátorem.