tumblr_odqq4ciJLs1vtefa5o1_400.gif

ᴛⷮiͥmͫeͤ dͩoͦeͤs͛n'́ᴛⷮ hͪeͤaͣrͬ iͥf yoͦuͧ aͣs͛ᴋⷦ iͥᴛⷮ ᴛⷮoͦ waͣiͥᴛⷮ

she/her//ENFP//9w8//20yo

Teda, ne že bych si připadala nějak staře nebo (nedejbože) dospěle, ale s přibývajícíma rokama se ty kreativní popisky do prezentace vymýšlejí hůř a hůř. Kde jsou ty časy kdy jsem si sem psala edgy hlášky a myslela jsem si, jak drsně vypadám? :"D


No, tak začněme takovou tou Wattpadovskou klasikou - moje jméno je (není ale zní to víc cool) Lily. Sice mi už není tak úplně -náct, ale to zase tak dávno nebylo, takže jak už je tak v téhle komunitě zvykem, nemám nejmenší problém s tykáním. Studuju biologii, což tak nějak nejspíš není tajemstvím už díky tomu, jaký typ výtvorů poslední dobou chrlím do KP. 


Kreslení se v rámci Howrse věnuju už tak od roku 2015, posílat jsem začala až ve 2016 s krajinkou, kterou se radši chlubit nebudu, protože byla naprosto otřesná (ale tak každý jsme někde začínal, že). A vím, že tohle zní tak nějak klišoidně jako hláška zhrzeného kreslíře z období KP fór, ale už to tak bude - ten kreativní prostor je tak nějak to jediný, díky čemu tady vlastně ještě vůbec straším. Z toho je asi tak nějak jasný, že ačkoliv sem nakukuju skoro denně, moc aktivně už nehraju a nic moc nechovám.



Z toho už tak nějak vyplývá, že si tu s vámi příliš nepokecám (ačkoliv takový ten "pokec" v rámci hry už asi stejně moc trendy není, co?), kde ale jsem docela aktivní je náš neoficiální Howrsácký Discord, co se skvělou partou lidí spravujeme a kam vám na vyžádání ráda pošlu pozvánku.


Koně k prodeji jsem dřív tak nějak vytřiďovala na poslední chovnou farmu, ale vzhledem k tomu, kolikrát mi už spadlo VIPko, už jsem na to nějak neměla náladu. Pokud teda máte o něco zájem (mimo farmu "not for sale" samozřejmě), klidně pište, v nejhorším vám řeknu ne. <3


To je asi tak z toho důležitýho všechno, přeju všem pěkný den. :3