blank.png

AKTUALITY

Tým Special Envoy nabírá nové členy!! Požadavky pro přijetí do týmu najdete na jeho stránkách. Jsme tým fajn lidí, který hledá posily. V týmu vládne přátelská atmosféra a máte jedinečnou příležitost být u jeho zrození.

O MNĚ

Pokloňte se své císařovně,

Říkají mi Qiyana [:kijana:]. Jsem Nejmladší dcera panovnické rodiny. Moji rodiče vládli Ixaocanu [:išaokanu:] - městskému státu hluboko v ixtalské [:ištalské:] džungli. Dávali mým devíti starším sestrám více pozornosti, jelikož měli vetší nárok na trůn.

 Začala jsem studovat starodávnou ixtalskou magii živlů a velice rychle si uvědomila, že mám požehnání v podobě vyjímečného talentu. Bylo mi pouze 7 let, když jsem ovládla několik pokročilých technik, zatímco moje starší sestry i po letech učení stále zápasily se základy.

Svým elementálním uměním jsem zastiňovala jednu sestru po druhé a čím můj pokrok byl výraznější, tím větší nespokojenost mě zmocňovala. Ale moji rodiče stále upřednostňovali moje starší sestry a já díky tomu měla záchvaty bezmocného vzteku a vyvolávala jsem šarvátky, abych mohla prokázat své schopnosti. Netrvalo to dlouho a moje zloba začala směřovat na moji nejstarší sestru Inessu, která byla přímou nástupkyní trůnu.

 Inessa mě jako o 12 let mladší dítě nebrala vážně, ale postupem času moje zloba vyvrcholila k výzvě v rituálním boji před zraky celého Ixaocanu a mělo padnout rozhodnutí o tom, kdo z nás je silnější - a kdo je tedy právoplatnou nástupnicí trůnu.

 Skončila jsem po konci boje bez jediného škrábnutí, zato Inessa se od té doby nedokázala postavit na nohy.

b9f30a9b75616e49e57af113c94f44bb.gif

Zdroj: Riot Games - Qiyana

f1636dbab46705f567758ab9c70318aa4e1dacd6.gif
Kód byl vygenerován Kódátorem.