e88b0ab463_101989437_o2.png Podporuji:9692605490_100556214_t1.png

Horní ikony jsou na zkoušku, lze samozřejmě smazat.

Tak co vám mám na začátek říct. Jmenuli se Lucie a bydlím ve Zlíně, kde jsem se také narodila. Plnoletá jsem už dávno a letos jsem vystudovala 4. ročník na SŠ polytechnické - COP obor Reprodukční grafik pro média (ne kratší název to být nemohl :D)  
 Co se charakteru týče, ráda bych o sobě řekla jen to pozitivní, ale bohužel nejsem bezchybná a pár těch much mám. Jsem strašně praštěná kreativní duše, které nevadí si ze sebe udělat srandu i uprostřed zlínského náměstí uprostřed bílého dne :D Také jsem velice tvrdohlavý člověk, který si chce prosadit vždy ten svůj názor, takže když se hádám tak prostě neustoupím a pokud ano tak po hodně dlouhé době, ale i tak si budu pořád myslet a stát za svým :D Z mých koníčků musím jmenovat hlavně zálibu v kreslení, obačs napíšu nějakou tu povídku hlavně na můj profil deviantart.com, občas si zahraji i pár her hlavě World of Warcraft a celkově co se motá kolem Warcraftu.
 Miluji humor a to převážně černý a morbidní :D Také se vyžívám v ironii a sarkazmu, takže pokud je nechápete tak se nemáme o čem bavit :D ale ne, klidně mi napiště, ale pokud mě naštvete tak budu hodně sarkastická a ironická. Doufám, že jste se dozvěděli pár věcí o mé osobě a pokud by vás stále něco zajímalo a nenašli jste odpověď v tomto článku nebojte se napsat komentář s vaší otázkou ;) Vaše Buli :)

Do kreativního prostoru přispívám už nějaký ten pátek a už mi i pár ilustrací prošlo. Kreslím hlavně v programu Paint tool SAI, ale občas si pomáhám s funkcemi ve Photoshopu, kde tvoří sem tam i grafiku.

text

text