AKTUÁLNĚ:  PRODÁVÁM ÚPLNĚ VŠE, NEHLEDĚ NA PREZENTACI. PIŠTE DO ZPRÁV V PŘÍPADĚ ZÁJMU. PROSÍM HLAVNĚ O SLUŠNÉ A ODPOVÍDAJÍCÍ NABÍDKY. DÍKY.

A ne, neignoruji Vás, denně se ke mně přihlašuje staračka, já jsem tu naprosto minimálně. (tím chci naznačit například jednou za týden.)
Ahoj!
Jsem vcelku normální holka, pocházím z menšího města z ČR. Kolik mi je je naprosto nepodstatná informace, tak si o ní nepište. Miluju judo, metal a rock (SlipKnot, BFMV, Green Day a další), jsem ten největší potterhead, co po tomhle světě chodí, nepokoušejte se mě přesvědčit o něčem jiném! Dále sleduji seriály jako jsou TBBT, HIMYM a další. Nesleduji anime, ale nemám proti němu vůbec nic.
Dále mám ráda horrory a psycho filmy. 
Jsem ráda venku s partou, Howrse se věnuji pouze pro zábavu, peníze do toho necpu. Vše, co najdete na mém účtu jsem si vybojovala vlastníma rukama.
Pokud už mi budete psát, dejte si prosím pozor na to, jak píšete. Zakládám si na znalosti českého jazyka a pravopisu. 
Miluji své kamarády tady, takže se jim pokuste ublížit a sežeru Vás.


Aktivně se věnuji pouze chovu mustangů ( ♞ Яiders øf Berk ζ ิ ) a chovu connemar ( Sωεετ Cøηηεмᴀяᴀ ✓ )  - aktuálně s pauzou u conn z důvodu nedostatku času. ;) .

AKTUÁLNĚ: Nabízíme mustangy na Grand nebo stuhy. Valášky najdete v mých prodejích nebo např. u Packy007 (mustíci).

Po špatných zkušenostech s některými lidmi jsem si zrušila výhodu 10ti týmů. Proto buďte tak laskaví a nespamujte mě zprávami typu "Rozšíříš/Půjdeš/Založíš do našeho týmu?" Ne.

Koně, které prodávám můžete vidět v kolonce PRODEJE na mé zdi. Jiné koně na prodej nejsou, ale pokud máte vážný zájem a slušnou cenu, zkuste napsat. Většina stříber NEPRODEJNÁ.
Permanentně pořád sháním zl. jablka, balíčky harmonie a Apollonovy lyry,Morpheovy paže a Philotina pohlazení.
CENÍK:
2x zl. jablko: koník 30 let/pas
1x lyra: 10k Eq, 2x lyra: 25k Eq, 3x lyra: 40k Eq.
Morpheovy paže a balíčky harmonie : dle domluvy
1x pohlazení: 10k Eq, 2x pohlazení: 25k Eq, 3x pohlazení: 40k Eq
Házejte do výměn a koníky do prodejů, PRVNÍ nejdu nikdy. Zaručitele máte v kolonce "Ostatní".
Lidi, pochopte prosím už konečně, že
BOŽÁKY NEPRODÁVÁM. Nejenže většina není na prodej a i kdyby byli, neprodám je.

ANO:
Ano, poradím Vám.
Ano, pomůžu Vám.
Ano, vyměním si s Vámi los při akci.

NE:
Ne, nepůjčím Vám Equus, pasy a další, nejsem charita.
Ne, nepošlu Vám heslo.
Ne, nepřidám si Vás bez předchozí konverzace do přátel.

Pokud mě někdo označuje jako svého ručitele, ozvěte se mi a radši si to ověřte - stalo se mi, že mě označil člověk,za kterého neručím.
ZARUČITELÉ: Mr. Anonymous, NaLi1340, Danzel221,Barven, Violet Jenova, conall, BellaSarra, Alchemika 1, .Nikísek., níká,  melanie+, Packa007, Haniška, Styx, Lilly3598*, Gothess,  poupátko,gabcahu1, Stmívání, Charlien, terifousek100, horses.girl.7, DackAction,rose99 , Shimi-chan, Chamtivá myš ^^ , Angellka, klisna333,fififinka, Baby Carotka, Dauntless, Nanča, karolinka22,  Affenschwanz, tým Hunter ó Eirinn,a další, na které jsem jistě zapomněla. ^^ (za což se samozřejmě omlouvám - skleróza :D )

PRO OWA: Z našeho domu se občas přihlašuje kamarádka MenomeMikejla, tudíž prosím neBANovat. Nemám dva účty, sotva bych je stíhala udržovat kvalitní. :) 

AKTUÁLNĚ: Sháním staračku. Koníků je dost, odměna je dle domluvy, ale rozhodně se nemusíte bát, že by byla malá. Jediné, co požaduji jsou 4+ zaručitelů (minimálně 2 musím znát) a spolehlivost. V případě zájmu se ozvěte do zpráv. Zaručitele si obepíšu, takže se mě nepokoušejte obelhávat.  ^^ 

Také bych chtěla moc poděkovat Krfce za vytvoření něčeho tak úžasného,jako je tato prezentace. ♥ 



nullnullna-howrse-buttons.jpg

L
Kód byl vygenerován Kódátorem.