✞ 16.8.2015 Dan, milovaný zlatý retriever. Už Tě nic nebolí můj andílku, už jsi tam, za duhovým mostem s jinými pejsky a jednou se zase setkáme. Vzpomínám na Tebe.

Zde můžete rozmrazit:   vodní kůň frost Frost   

Zde můžete pogratulovat:  vzácný kůň topazTopaz, Topaz, Topaz, Topaz, Topaz                                                                                                                       Zde můžete pohladit:  mytologický kůň xanthos XantosXanthosXanthosXanthosXanthos    
KOUPÍM ZA PASY KONÍKA S KAMARÁDEM  VČELK
OUcompagnon-abeille.png?2094481059

Prodám Pečeť apokalypsy, Začarovanou dýni, 5.prvek

 

MÁM TOHO DOST!!!ČTĚTE  A PAK PIŠTE

Chcete do týmu? Pište vedoucím
Nezůčastním se žádné soutěže ani hlasování.

Na zprávy typu ahoj, jak se máš neodpovídám, nebudu vám 4x psát na stejnou věc, když napíšu ne, tak to prostě platí, pochopte to už konečně.
Nekoupím vašeho koně jenom proto, že potřebujete equs/pasy.
Používejte prosím diakritiku a interpunkční znaménka- nemáme je pro srandu králíků. Když mi přijde zpráva-"Ahoj nechceš do týmu", tak si mám vybrat, jestli se ptáte, nebo mi to oznamujete, nebo co?
POKUD SE MI NĚCO Z VÝŠE UVEDENÉHO OCITNE V POŠTĚ, DÁVÁM OKAMŽITĚ A NENÁVRATNĚ BLACKLIST!!!




Chovy NEZAKLÁDÁM, mám vyčerpaný limit, rovněž tak nemohu vstoupit do dalšího chovu- 10 je limit!!!!

Pandora_12.jpg?ver=0             


zlaty-retrivr5.jpg
  
 

O mě

Jsem protivná, nevraživá ženská. Nehodlám si s Vámi psát, ani radit, máte tady toho mraky, tak si dejte trochu námahy a najděte si to.

Neprodávám žádné koně,  na takové zprávy ani nebudu odepisovat. Pokud jste prodali koně za jinou cenu než jste zamýšleli, nebo jste si to posléze rozmysleli,vaše chyba, koně nevracím.
Ano, mám ráda retievry, ale nebudu se s Váma bavit ani na tohle téma, můj milovaný zlaťáček mi nedávno umřel, tak mi dejte pokoj!!!

Přátelství nepřijímám, až na vyjímky ,a už vůbec ne bez jediného písmenka, nepotřebuji stovky kamarádů, kteří za pár měsíců přestanou hrát.

 

Můj chov

V současnosti působím v chovu francouzských klusáků Noble from Pandora a Dragoun Soul v ostatních chovech jsem pouze jako VIP pomoc.
Ostatní koníky mám na RB, nepreferuji žádné plemeno.

 


 


d07813116119122b84a577c340346ea553f7d735
 
 

100227408miniature