O MNĚ

Jmenuji se Monika. Sice mi už není -náct, ale klidně mi tykejte. Mezi mé záliby patří čtení, psaní, kreslení, ježdění na koni (viz. můj profilový obrázek - já na školním valachovi plemene ČT, jmenuje se Pierre Cardim, ale říkáme mu Pier nebo taky Petr), sledování anime, řízení traktoru (no co, baví mě to a mám to v rámci školy plus na to mám řidičák), vybarvování antistresových omalovánek a v neposlední řadě procházky po lese nebo po potoce či řece. 
Doma máme fenu velkého knírače Ginu Ve-Fi, dva kocoury Odina a Fraye, zlatého křečka jménem Po, několik akvárek s rybičkami a agamu Agátu. Jsem velkým milovníkem kávy a černých čajů. 
Mé chování záleží na tom, jak se ke mně chovají ostatní, či-li jak vy ke mně, tak já k vám. 

PRODEJE, VÝMĚNY
Koně, které se rozhodnu prodat, vždy dávám rovnou do přímých prodejů. Jiné koně většinou neprodávám. Koně se zlatými a stříbrnými jablky, pečetěmi apokalypsy, pátými prvky a dalšími speciálními zbarveními neprodávám, výjimkou je, když mám něco vícekrát. 
Co se výměn týče, sháním kameny mudrců, zlatá jablka či rovnou balíčky harmonie, hestiiny dary, krve medusy, poseidonovy balíčky, barevné vybavení a další věci. Nemám problém za předměty nabídnout jiné předměty, které vlastním. Záleží na domluvě a hodnotě.
Do výměny nikdy nejdu bez ručitele první - vím, jací někteří lidé dokážou být a cizím lidem prostě krajně nedůvěřuji. 

SOUTĚŽE, TÝMY, PŘIPOUŠTĚNÍ
Pokud se stane, že vám u týmového koně nechtěně zkazím BLUP, bohužel už s tím nic moc nenadělám. Do soutěží házím automatem - když už si to VIP platím, nevidím důvod, proč nevyužít jeho výhod. Pokud mi budete psát výhružky, nadávky a kdo ví co ještě, ihned nahlašuji a letíte do blacklistu. Mí koně také nevyhrávají tak, jak bych chtěla a nedělám z toho drama.
Do týmu se klidně přidám, v pár týmech už jsem figurovala, ačkoliv v dnešní době už jsou skoro všechny vyřazené. Než mi ale začnete psát, jestli se přidám, musíte si uvědomit, že i když mám přes patnáct tisíc RB, ne vždy mám čas. I já mám svůj osobní život, který si chci užít a nesedím celé dny u monitoru. 
Pokud máte zájem o připouštění některým z mých hřebců, ať už je to normální kůň nebo jednorožec, stačí napsat jméno vybraného hřebce a vaší klisny a já vám bez problému vyhovím. Připouštění vždy automaticky dávám za 500 equus. 

ANO, NE
ANO: přidám si vás do přátel
         : poradím a pomůžu, pokud to bude v mých silách
         : pomůžu vám při akcích a denních úkolech
         : oplatím vám gratulace, tedy pokud si jich všimnu
         : budu si s vámi psát, pokud si chcete pokecat
NE: nedám vám své heslo a pokud vás osobně či dostatečně dobře neznám, tak ani sdílení účtu
     : nedám vám jen tak zadarmo předmět z ČT nebo koně, vše má svou hodnotu, ať už menší či větší

PRO OWA
Ze stejné IP adresy se přihlašuje moje sestra Yukio a její přítel Akärrio. Prosím nebanovat, nejedná se o multiúčty.