blank.png


Zdravím. Jsem náctiletá dívka žijící v ČR. Ráda čtu (Verne, Foglar, Maasová) a také kreslím a to již 5 let. Na HOWRSE již nějakou dobu působím, takže kdybyste něco, cokoli potřebovali nebo chtěli jen tak pokecat, neváhejte napsat. Nic moc nevyměňuji ani neprodávám. Když tak zkuste napsat, třeba se domluvíme.



Zabývala jsem se chovem 2 plemen - hannoverských koní (ex tým "Apačské stádo") a arabských plnokrevníků. Volnočasově toho moc nechovám.


Zbožňuji MARVEL filmy (hrané) a to hlavně Avengers (1-4), ale s chutí se podívám na (skoro) jakoukoli komiksovku s postavami od tohoto studia (výjimku tvoří Spider-Man a Neuvěřitelný Hulk).   Od DC miluji seriál Young Justice (prezentace a pokud máte rádi superhrdinské téma, doporučuji. Skvělý děj a chemie mezi postavami, kterou jsem neviděla v žádném DC filmu. Jinak  z DC sleduji hlavně animáky. (Nesměj se, většina těchto filmů, příp. seriálů pro děti není). Hrané mne moc neberou... I když Wonder Woman celkem šla a Batman je prostě Batman, že...  d8183e948e6d05a3b3fc6e36a4b97d1a.png

Kód byl vygenerován Kódátorem.