blank.png
Jmenuji se Barbora a Howrse beru jako takovou milou oddechovku. Trávím zde čas ráda a doufám, že to tak i zůstane..
Mezi mé oblíbené činnosti patří občasný sport (ale nepřehánějme to :D) - dokud jsem nenastoupila na vysokou školu a plně se neupsala studiu, hrála jsem softball na národní úrovni. Dále čtení, počítačové hry, kreslit neumím, ale stejně mě to baví, poslouchání hudby a trávení času s přítelem. 
Jako mladší jsem dost sledovala anime a následně četla mangu, ovšem těm časům, stejně jako seriálům, odzvonil zvonec s nástupem na vysokou školu a do pracovního nasazení. 
I když mám celkem málo odsloužených dní, nenechejte se zmást, figurovala jsem na Howrse už před takovými dobrými dvěma lety. Pak mě hra bohužel omrzela a pro dlouhou neaktivitu mi byl smazán účet. Nedávno jsem hystericky hledala nějakou oddechovku a koníčci se zdáli jako perfektní varianta, no a tak jsem zase tady :)
Kód byl vygenerován Kódátorem.

blank.png
Zajímám se především o chov jednorožců, jsem chovatelem všech plemen, i když u většiny jsem zatím v začátcích :)

Kód byl vygenerován Kódátorem.

blank.png


Kód byl vygenerován Kódátorem.
blank.png
Za tuto prezentaci bych chtěla poděkovat šikovné fibi, děkuji za vše :)

GARANTI
Pokud byste někdy měli v plánu se mnou obchodovat a nebyli si jistí (což samozřejmě chápu), nabízím vám zde dvě bytůstky, s kterými jsem již obchodovala a které souhlasily, že vám popřípadě přisvědčí, že rozhodně nikoho nemám v plánu okrást 
Zuzanka Zafíra Z 
špaček.miš

Kód byl vygenerován Kódátorem.





PODPORUJI: 

60519697db_98935534_u.gif?1408559181  8wb76a.jpg%20%EF%BB%BF%EF%BB%BF