Vykupuji oslíky bez ohledu na věk, pohlaví nebo počet volných připouštění, v ceně do 10 000 Eq. Pište do SZ.

Vykupuji Apollonovy lyry v neomezeném množství do 15 000 Eq za kus! Nejlépe po více kusech... Pište do SZ.

Po špatných zkušenostech z poslední doby z několika týmů, kde jsem byla coby VIP a/nebo adminka, a snažila se chov někam pozvednout, ačkoliv bych nemusela, jsem se rozhodla, že už do žádného dalšího týmu nevstoupím ani nebudu nějaký zakládat. Jsem prostě znechucená... Nevím, proč tolik hráčů touží být v týmu, když se tam pak nic neděje, neblupí se a nikdo se nesnaží zlepšit genetiku. Takže než mi napíšete žádost o vstup nebo vytvoření, přečtěte si tento odstavec raději dvakrát. A pokud přesto napíšete, budu ignorovat Vaši zprávu.

Mé jméno je Veronika, je mi 35 let a bydlím v srdci Orlických hor, na hlavním hřebenu Mladkovské vrchoviny v nadmořské výšce 590 metrů. Mým největším koníčkem a zároveň relaxem k vyčištění hlavy je courat po Orlických horách s foťákem v ruce. Z dalších zálib bych uvedla, že jsem nenapravitelná knihomolka, miluji hudbu - poslouchám především Jacka Kaczmarskiego a Kollárovce, okrajově mnoho dalších interpretů, dále ráda surfuji po internetu a pracuji na svých webových stránkách. Mou velkou náplní je naše obecní knihovna, kde pracuji. Kdysi jsem sbírala plyšové medvídky, ale pro nedostatek prostoru k jejich uskladnění jsem toho musela zanechat. Dostávám ještě nějaké kousky při různých příležitostech, ale sama už si v podstatě žádné nekupuji. K Howrse jsem se dostala přes reklamu na Facebooku a začátkem srpna jsem oslavila již čtyři roky s touto komunitou hráčů a hráček.
Chovám velšíky s příponou ღ od Zemské brány ღ a také oslíčky s příponou ♥ roztomilí oslíčci ♥. Jinak je pro mě v současné době Howrse jen příjemný relax a za ničím se neženu. 

Vlastním několik božských a divokých koní, slušnou sbírku jednorožců, zlatých jablíček a několik málo stříbrných. 

O prodeji svých koníků rozhoduji sama, takže na prodej jsou jen ti, kteří jsou ve veřejných prodejích! O jiné nemá cenu si psát. 
Jsem ochotná k výměnám mimo stanovené limity, ale doufám, že nebudu zklamána ve své důvěře v hráče a hráčky této skvělé hry.
Vlastním útulek pro nechtěné koníky, Ranč LÁSKA v Orlických horách. Na tento Ranč přijímám koníky bez ohledu na jakákoliv kritéria, za cenu 600 - 2 000 Equus, takže pokud se chcete některého koníka zbavit a nechcete ho odsoudit k pobytu v Bezpečném útulku, dejte mi ho, prosím, za výše uvedenou cenu do rezervovaných prodejů. U mě se bude mít dobře...
V soukromých zprávách oceňuji především slušnost a gramatickou správnost textu zprávy. Neplatí na mě kupa ubrečených smajlíků nebo vyhrožování! 
Kohokoliv si ráda přidám do přátel a na požádání zašlu růstový bod, tuřín nebo cokoliv jiného.
Bohu díky se mi nikdy nestalo, že by mě někdo v této hře podvedl, okradl nebo něco podobného. Chci věřit, že tuto hru hraje většina poctivých hráčů a hráček, kteří nemají - stejně jako já - zapotřebí podvádět a získali to, co mají poctivým úsilím a pílí.
Nabízím pomoc s blupováním koníků (ovšem ne na mém účtu...potřebuji RB pro tým ωεłshεs staяs), nebo jakoukoliv jinou radu nebo pomoc ve hře. Nebojte se napsat, nekoušu.