Aktuálně: Dávám si od Howrse menší pauzu, pokud něco potřebujete, počítejte s tím, že hned neodpovím. To, že jsem "online" ještě neznamená, že opravdu jsem... Přes sdílení má ke mě přístup spousta lidí, ať už na dohoz nebo jen na starání o účet, tudíž to může být někdo z nich. Děkuji za pochopení.

PitaPata Dog tickers

Zde na Howrse jsem prakticky již od začátku, tudíž nepotřebuji žádné rady. Pokud naopak ale vy potřebujete s něčím pomoci, určitě napište. Toto je můj asi 2. účet, během hraní jsem měla několikrát pauzu, nyní se již snažím hrát pravidelně. To ale neznamená, že na vaši zprávu odpovím hned. Za  překrásný avatar a prezentaci vděčím hráčce Zoelish. 

achella_aboutme.png
Jsem již dávno dospělá, prosím ale o tykání. Miluji zvířata, konkrétně psy - jezevčíky. Mého psa můžete vidět na avataru a v prezentaci. Je pro mě vším. Ve volném čase se věnuji především psovi, přátelům a rodině, také chodím plavat, jezdím na in - line bruslích a hraju badminton.
achella_BreedsTeams.png
Za celou dobu co tu působím, jsem byla v mnoha chovech a týmech.Z nedostatku času se ale v současné době věnuji už pouze chovu Tharská krása, kde chováme nové úžasné plemeno Marwari a English fighters, kde chováme Anglické plnokrevníky. Dříve jsem také působila v týmu Modrý chroust, kde se chovali Achalové... Tento tým se bohužel rozpadl. Obě dvě plemena (Marwari a Achal) jsou pro mě srdcová.. Ze začátku jsem také byla u APH a Kerry Bogů. V ostatních týmech jsem buď na rozšíření nebo na sběr.

achella_SalesExchange.png
Koně, které prodávám, najdete vždy v prodejích. Ostatní neprodávám a nemá smysl si o ně psát. Čas od času tam můžete naleznout starší koníky s příponou Tharská krása. Tyto koníci jsou převážně již vyblupovaní a připravení k dalšímu chovu. Samozřejmě tam můžete také nalézt i hříbata se starší genetikou. Co se výměn týče, převážně sháním věci do chovu (paže, slzy, proutky, heřáky, diovky), a také věci na šampiona (nyxy, kusy oblaku atd.). Pokud něco z toho máte, určitě napište a nějak se dohodneme.
achella_Other.png
Na závěr bych chtěla všechny upozornit, aby nekopírovaly fotky mého psa ! Gratulace se snažím oplácet, ale ne vždy tu jsem, když tak  se ozvěte. Taktéž již neodpovídám na zprávy typu, že jsem někomu zkazila soutěže apod. Házím automatem, tudíž to neovlivním !

achella_stamps.gifkrasa_stamps.gif2.gif