Howrse

Na Howrse jsem se vrátila po mnoho letech, byla jsem velmi překvapená, co vše se změnilo. Spoustu toho, ale k lepšímu :) 

V novém hávu bych se ráda vrátila k administraci svého jezdeckého centra, které bych chtěla dostat alespoň tak vysoko, jak to moje předchozí. A samozřejmě bych se tu chtěla dobře bavit.

O mně

Už mi není náct, chodím do práce a tak sem chodím ve volném čase. Mezi mé zájmy patří zvířata, ráda maluji a kreslím, fotím a nově vyrábím mýdla. 

Koně

U koní se pohybuji více než 15 let. Od naivního dětského snu jsem se propracovala k prvnímu vlastnímu koni, který mi už patří 10 let. Později jsem se propracovala k vlastní stáji, do které přibyli další 4 koně. 

Shetlandský pony

V první řadě se zbývám chovem shetlandských poníků. Aktuálně mám dvě výstavně úspěšné shetlanské klisny, které mi již daly dva velmi kvalitní hřebečky. Nyní očekáváme další. S jednou z klisen pracujeme v zápřahu. Je velmi šikovná.

Barokní pinto

Okrajově se zajímám o chov Barokních pinto, ačkoliv mám odchovanou pouze teplokrevnou klisnu v pomocné knize Barokní pinto.  Barokní pinto je velmi zajímavé plemeno a v české republice je dnes již mnoho chovatelů, kteří zkvalitňují český chov. V příštím roce bych chtěla odchovat své první barokní hříbě po BP hřebci. 

Ostatní koně

Jako ostatní koně mám svoji první teplokrevnou klisnu, se kterou se věnujeme aktivní rekreaci. Dále pak máme polskou chlaďasku, která je naprosto milionová a je přítelovým koníkem. Slouží taky pro začátečníky.