Vítejte na mém profilu

Tohle bude poněkud delší, proto pochopím, když to nikdo nebude chtít číst až do konce.


Moje jméno není nutné znát, ale všichni mi říkejte Ester, Slečno z Gallifrey, Galli... Slyším na všechno. Jsem studentka historicko literárních studií. Vyznačuju se značným puntičkářstvím (prý téměř až autistickým chováním) a estetickým cítěním. Jsem velká fanynka Doctora who a Sherlocka Holmese.

Mezi mé největší koníčky patří čtení. Nejradši mám horory a detektivky, ale nepohrdnu ani dobrým fantasy. Mými dalšími koníčky jsou experimenty v kuchyni, psaní textového rpg a celkově umělecká tvorba. Vyrábím na zakázku korálkové šperky, dělám keramické sošky, maluju plátna akrylem a pokouším se o digitální art, což mi vůbec nejde, ale mé okolí mi neustále tvrdí, že na amatéra jsem talent. Kdybyste však chtěli héliův paprsek či zlaté jablko z mé tvorby, tak ho nečekejte, jsem totálně marná, nejradši maluju stromy nebo lapače snů.

Co se týče mé osobnosti, tak jsem hypersensitivní INFP bipolar. Mám tudíž diagnostikovanou maniodepresivní psychózu a jsem i pod medikací náchylnější k různým výlevům, kterým nepomáhá ani můj boj s onkologickým onemocněním, takže jsem prakticky pořád hrozně unavená a rozbolavělá. Ale o tom se můžeme bavit jinde...

Proč jsem na Howrse? Protože miluju zvířata. Měla jsem tu již řadu účtů, ale byly odstraněny kvůli mé neaktivitě. Teď si dávám pozor, abych aspoň jednou za měsíc dva přišla a postarala se o nějakého koníka. Howrse je pro mě velké rozptýlení, obzvláště při mé bolesti, ale jelikož nemám zase tolik času, občas je dost náročné se postarat o mé koníky a občas prostě zapomenu vůbec přijít.

Co se chovu týče, zaměřuju se zejména na Anglické plnokrevníky, Lipicány a Francouzské jezdecké koně. Už jen čekám až se tu objeví Staročeský Kladrubák a budu spokojená xD

Pokud chcete nějakého mého koníka, tak stačí napsat. Pokud to nebude srdeční záležitost, určitě se domluvíme na ceně