blank.png
Ahoj. Děkuji že jsi zavítal/a na můj profil. Když už jsi tady, můžeš kliknout na tlačítko gratulace. Moc mě to potěší a ráda ji oplatím. ^^ V poslední tobě to je u mě jako na horské dráze. Někdy zde jsem každý den a jindy se tady neobjevím ani dva týdny. Neznamená to ale že s hrou končím. Pokud vám neodpovím hned, buďte prosím trpěliví. Odpovím vám hned jak se sem dostanu. Taky chci upozornit že většinu víkendu trávím pryč, takže je větší pravděpodobnost že vám nenapíšu. Momentálně vykupuji všechny koníky do 3000 eq, takže mi je rovnou můžete posílat do RP. :) 
Nacházím se ve dvou týmech. Jsem členem shetů -Hobbiti kde se snažím být aktivní. Ale taky nejsem stroj.. co si budeme. Tenhle tým je pro mě srdeční záležitost a možná jen díky němu stále hw v posledních měsících hraju. Dále jsem členem Achájských plání který se stává pro mě velmi důležitým. Sama žádné plemeno jinak nechovám.
V momentální době koně neprodávám. Jsem ve fázi kdy všechny koníky potřebuju. Převážně tedy na trofeje ale i na sběr RB. Nemá proto cenu si o ně ani moc psát. Když příjdete s dobrou nabídkou na konkrétního koně, jsem ale ochotná nad tím pouvažovat. Z čt mám na prodej několik věcí, takže mi určitě můžete napsat a zeptat se mě. Diovky, slzy, proutky ani žádné reprodukční věci však díky týmům neprodávám! :) 


Nejsem zase tak stará aby jste mi museli vykat, ale již nejsem uplně malé škvrně. I přes to si však zakládám na slušnosti. Zprávy bez pozdravu, udání předmětu nebo bez kouzelných slůvek opravdu nemám ráda a proto na ně většinou neodepíšu. Myslím si že není tak složité těchto pár základních věcí dodržet. :) Pro OW: Je možné že z této IP adresy se bude přihlašovat i moje sestra Soletual - jsme si jisté pravidel a nebudeme spolu obchodovat. Dále chci také upozornit že se přihlašuju od kamarádek, ze školy a také z veřejných sítí wifi. To že je na té IP adrese přihlášen ještě někdo bohužel já neovlivním. Jsem poučena o zákazu obchodování s členem rodiny. Dále taky čas od času dělám staračku a nebo případnou BLUPičku, takže vypomáhám jiným hráčům. Chci moc poděkovat hráčce Eánek za úžasnou prezentaci. No a na závěr přeji všem příjemnou a co nejvíce férovou hru. :) 
Kód byl vygenerován Kódátorem.

2ldf3ls.png
dYBxZnZ.gif