blank.png
Bylo nebylo, za horama a řekama... ne tak daleko ne, máte to přímo před nosem :) Bohužel dál nic psát nemůžu a musim prezentaci zcenzurovat neb by mě čekal ban a nebo hůř, což není nijaké nařčení, jen opět jen můj subjektivní názor a tudíž, pokud má někdo pocit, že jsem ho tímto vyjádřením poškodila, nechť mě informuje, ráda mu vysvětlím, že mluvím o jiné situaci a době a tudíž je vše náhodn.
Jsem hrdým členem chovu Hexenbiest of Underworld pak i Riders of Berk a Loki´s army. I když po novince co jsem se dozvěděla, že hra vlastně týmy nepodporuje asi RIP  :)

Znáte definici slova tým? No tak tady nehledejte díky tomu, že někdo kdo do vedení celé hry má co mluvit to asi přeskočil. (nejmenuju a neobviňuju, sdělení je čistě informativní a nijak nikoho nepoškozuje, to bych to napsala jinak ;) 
Co prodám a nebo ne... radši psát nebudu, pokud je to teď ještě povoleno, za měsíc už určitě nebude :) 

Koupím *tady to vlastně musím zcenzurovat, mimochodem si přečtěte sekci Výměny, tam je co si myslim, že to poměrně porušuje :) Že to musim zcenzurovat :) *
Listina základních práv a svobod. Hlava II., ddíl druhý: Politická práva - čl. 17: 

  (1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.          (2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.                                    (3) Cenzura je nepřípustná.            (4) Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti.                                         Pak je tam ještě něco, ale to už sem dávat nebudu :)


Přihlašuji se z wifi, 4G a někdy i od přátel, *zcenzurováno pro nevhodnost od 10.4.* taky... prosím nebanovat. Mulťáky nemám a ani mít nebudu, mam ráda svou příčetnost :D - I když příčetnosti asi právě zmizela, RIP hw :)

Autorem této úžasné prezentace je má skvělá sestřička Findabhair,  tímto  ji pěji chválu a díky, bez ní by to vypadalo úplně jinak :)
Kód byl vygenerován Kódátorem.