Ahoj já jsem Kytti, hraji rekreačně už něco přes 2 roky a půl a přivedla mě sem mamka - FialkaRozkvetla.

Kromě Howrse se také věnuji studiu na vysoké škole v Praze a Slackline - mému oblíbenému sportu.

Hru beru jako odpočinkovou zábavu a né příliž vážně musím přiznat 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png?1828806360 nesnažím se o žádné umístění a blubím co se mi zrovna zalíbí.

Právě jsem hrdou členkou týmu Z Černé Tmy, kteří blubí Frízáčky, schodou okolností mé nejoblíbenější koňské plemeno a také první, které jsem si na serveru pořídila.

Pokud potřebujete pomoci či poradit, stačí se ozvat.

Kyttičky a Miaowové jsou "dohazoví" koně postavení tak, aby v závodech nevadili blubům. Pokud se stane, že Vaší nejvyžší genetice přesto budou krást první místa, prosím napište mi o jakou příponu jde a já se jim budu vyhýbat.

Pokud si naopak povšimnete, že jim s jistotou přináší první místa - napište mi, a já se k nim budu naopak sulcovat hned co je uvidím ced83a1ec20d9f7b45a8c537f1ccdf3c.png?1828806360.

Hráčům, co jsou na serveru méně než 100 dní posílám pravidelně růsťáček jako dárek, pokud se během předchozích 3 dnů alespoň jednou příhlásili. Stačí mi poslat nabídku přátelství.

Gratulace se snažím oplácet, bohužel se na vlastní stránku nechodím dívat tak často, tak se prosím nezlobte, když to nezvládnu.

Středisko udržuji pro maminku, sebe a pár přátel na Howrse, především kvůli jejich chovům.

Na závěr ještě sváteční veselá historka pro lepší náladu:

Jeden americký pár ma dvě děti - starší je hrozný pesimista a mladší zase otravný optimista. Na vánoce si je chtějí ozkoušet, a tak nakoupí pesimistovi hroznou spoustu drahých a skvělých dárků, zatímco jeho mladšímu brážkovi nanesou pod stromeček jenom kupu hoven a hnoje. Ráno na vánoce se děti vzbudí a z pojoke pesimisty se ozívá: "No vy jste se zbláznili! To ne! Co já s tím vším? Polovinu z toho ani neužiju, ostatní se rozbije, ježiš těch baterek co budu muset koupit! Navíc mi všichni budou závidět, tohle je za trest!" Zatímco jakmile se vzbudí mladší bráška, ozve se nadžený křik a malý chlapeček začne tleskat a radovat se, vyskakovat a radostí rozhazovat hnůj okolo. Když do jeho pokoje přijdou rodiče, nadšeně se k nim vrhne, rozpřáhne ruce kolem jejich kolen a křičí: "Hnůj! Hnůj! Hnůj! Že vy jste mi koupili koníka!!!"

Všem hráčům přeji hodně zdarů ve hře, spoustu růstových bodů a vrchní stovce držím palce! 0bcb59b20b3d6ca052d914412ddf00ab.png?730067386