Ze stejné IP adresy se přihlašuje celá rodina : Pegie a anamon. Děkuji za pochopení.Ve hře se neobohacujeme, obchodujeme fér a podle pravidel.
Má maličkost hraje Howrse již pěkných pár let, dále hraji pěknou řádku her, např. HOCZ. Už mi není náct, ale ráda s vámi budu jednat, smlouvat, obchodovat a tak dále. Pokud něco potřebujete, nebojte se napsat mi :) Po všech ale požaduji ve zprávách alespoň špetku slušnosti.
Chovám pěknou řádku plemen, mezi nejpopulárnější patří Arabští plnokrevníci, Percheroni, Shire a Achalet'áci. Ráda nabídnu levné připuštění mými hřebci
Koně prodávám jen ze záložky Bez chovné farmy! V případě výjimky na to včas upozorním. Nyní prodej koní ze záložky Special, jen koně označeni k prodeji. A co vám nabídnu z ČT?      Tak především Roh hojnosti a Morpheovy paže, dále mám přebytek Černých orchidejí a Pandořiných skříněk.
             Jsem pyšnou majitelkou GeyserCascade a Etriana.                               Koně "Na pas" nepřijímám místo pasů.             Neměním koně za předměty z ČT.