Vítám vás na své stránce!



Sbírky zbarvení ze zlatého jablka:

Z velké části se ve hře zaměřuju na sběr stříber a zlat. Pochlubit se můžu úplnou sbírkou stříber od Tily, Панкова a téměř úplnou sbírkou zbarvení od špaček.miš. Rozdělané mám sbírky od Bughs, antoniy a Arsan Dasu. K nahlédnutí jsou všechny ve farmě Barvičky.

Aktuálně se snažím především o dokončení sbírky zlat od autorky Панкова (i z jejího mezinárodního účtu - Pankova ).

Pokud tedy máte nějaká zbarvení z mých nedokončených sbírek na prodej, ozvěte se, ráda odkoupím ta, co mi chybí.

Sbírám také pěkné ztracené krajinky z heliova paprsku. Většinou se jedná o krajinky z roku 2011-2014. Pokud máte nějaké na prodej, ráda odkoupím.

Až na výjimky, nejsou koně se zbarveními na prodej! Pokud se rozhodnu jinak, najdete je v mých přímých prodejích.


JC:

Ráda uvítám vaše koně ve svém JC. Budu ráda, pokud byste chtěli v něm ustájit třeba své vysloužilé koně na stužky, pomůže mi to zvednout prestiž i úroveň lekcí.



Chov/Týmy:

Dlouhodobě jsem členem elitního chovu andaluských koní Sublime PRE Farasi, již mnoho let se držíme na prvním místě v plemeni. Pokud byste se k nám chtěli přidat, nebojte se ozvat naší vedoucí Skříteček2.

Aktuálně nabízíme na prodej týmové valášky na slzách, najdete je především u mne v prodejích. Jsou vhodní na výhry v anglii a při správném tréninku i jako pomoc pro udržení kašny. Výher můžou nasbírat opravdu spoustu proto se nám osvědčili třeba i na hvězdnou auru.

Pokud byste měli zájem o valacha s aktuálnější genetikou, je možné odrodit koníka na přání.

Nekastrované koně (hlavně hříbata) prodávám pouze starší genetiku a to do výše, jakou můžete najít volně v PP. To stejné platí i u připouštění. Pokud máte zájem o vyšší nekastrovanou genetiku, zkuste se obrátit na naší vedoucí Skříteček2.

Členství v dalších týmech aktuálně nevyhledávám, nemám na aktivní působení momentálně kapacitu.


Pro radost si dále chovám tažné jednorožce po OG a Berberské jednorožce.

Vedu také NIB chov oslorožců a uvítám novou krev do chovu. Pokud tedy máte nějakého oslorožce po OG s volnými připuštěními, ráda ho od vás odkoupím. Spokojím se ale i s pouhým připuštěním, nebo hříbátkem 2. generace po rodičích se 100 BLUP.


Prodeje/připouštění:

Prodávám převážně koně ze záložky MIX, nebo Rožci, oslíci a pegasové/Prodej. Kdybyste chtěli nějakého jiného koně, stačí napsat a možná se domluvíme. ced83a1ec20d9f7b45a8c537f1ccdf3c.png


Neprodávám: koně se zlatým a stříbrným jablkem (výjimečně v případech, kdy nějaké mám 2x) a koně ze záložky trofeje...

Jinak připouštění nabízím všemi svými hřebci (kromě chovných), takže kdyby byl zájem, napište a domluvíme se na ceně. %3B%29.png

Pro NIB chovatele:
Pokud by se vám hodila nová krev do chovu, můžete se podívat do záložky Barvičky/OG, kde jsou především nedoblupené koně, které mohu na žádost dotrénovat a nabídnout připouštění/odrození hříběte.

Prodávám NIB hříbata 2. generace. Aktuální odrozence můžete najít v záložce MIX/NIB (jsou tam jak novější plemena, tak třeba starší, nebo i oslíci).

Mám i koně po O+G se 100 BLUP, aktuální seznam bude doplněn později. Většina je ale k dohledání v záložce Barvičky mezi stříbry a zlaty.

Navíc nabízím i služby svých dvou Hipparionů, mohu po dohodě odrodit obyčejného koně plemene a zbarvení, jaké si budete přát (hříbě bude po OG).


Výměny:

Trvale sháním proutky, zlatá jablka, harmonky a pandořiny skříňky.

Pokud byste něco z toho chtěli vyměnit, neváhejte napsat.