Do soutěží se házím automatem, pokud vám něco omylem zkazím, nebojte se mi napsat, ráda dohodím zpět!

Neplatím si VIP pro nic za nic, pokud mi automat koupí koně z PP, až na výjimky je nevracím.

Přihlašuji se ze stejné IP adresy jako moje přítelkyně Mráček Obláček a jelikož obě máme kamarády, kteří se howrse také věnují, přihlašují se od nás občas také oni. Nejedná se o multiúčty.

tf-1.png 7e800f-fcef3b91bcd741ef922106dd3a9b47af-mv2-2.png tf2.png gips.png

Jmenuji se Kája a jsem už pár let dospělá. V reálném životě pracuji jako novinář. Mezi mé největší zájmy patří zvířata a kromě howrse hraji například také SSO. Jsem ve skvělém klubu Terrific Foxes, kde jsem dřív byla i vedoucí, ale časy se mění a já jsem aktuálně více spokojená "jen" jako člen.
Mám vystudovaný grafický design, ale mám k tomu ze školy takový odpor, že ani tu prezentaci si sama neudělám - tímto děkuji hráčce Gipsík a jejím prezentacím volně ke stažení, které najdete ZDE!

Jsem v několika skvělých týmech, z nichž se aktuálně nejvíce věnuji grandovým týmům Mᴀꜰᴀʀᴀᴜᴄɪ ᴘᴜᴡᴇᴛ a ᴇʟ ᴄʜᴜᴘɪᴛᴀs. Nové týmy nehledám, jsem ráda, že se tak nějak stíhám věnovat těm, kde jsem teď.


Sháním stříbra od Bughs, která ještě nemám. Konkrétně se jedná o zbarvení FlyFjord, Miniarabapaloosa, BigMane Unicorn a Fjordicon. Pokud některá z těchto stříber máte a rádi se jich zbavíte, ozvěte se mi prosím do SZ!