blank.png
  VÍTEJTE !
  ... .
Zdravím Tě, návštěvníku! :)
Ráda bych se představila, jmenuji se Natálie, ale na Howrse již několik let vystupuji pod přezdívkou Nath. Momentálně studuji na vysoké škole, která je poměrně náročná, proto již dopředu vím, že má aktivita zde je  dočasná a beru ji jen jako formu odpočinku, když se zrovna neučím (prázdniny, jupí!), nevenčím naši psí smečku, zkrátka nedělám něco, co je pro mě přednější.

Co se týče mé hry, tak účet jsem si zakládala, když mi bylo možná nějakých deset let (ta rychlost času mě někdy vážně děsí). Kvůli osobnímu životu a celkové změně zájmů následovala poměrně dlouhá pauza, na hru jsem si vzpomněla čirou náhodou a vůbec netušila, že můj účet ještě existuje. Byla jsem vážně překvapená, co všechno jsem za ta léta vybudovala a jednoduše mi bylo líto to vše zahodit, proto jsem nyní zpět, ale hru jako takovou dál již zlepšovat nehodlám. Rozhodla jsem se ale opět trošku věnovat grafice na přání a nově se pokusím něčím přispět i do KP, tak držte palce. :) Jinak jestli máte někdo o něco zájem nebo nějakou otázku, můžete mi napsat, třeba se domluvíme, nic ale neslibuji.
Někteří z Vás mě možná znají právě díky grafice, kterou jsem před opravdu dlouhou dobou tvořila na přání. Jelikož mám teď poměrně čas, rozhodla jsem se grafiku opět rozjet.

Stále platí totéž: tvorba grafiky je zdarma, nějaká odměna samozřejmě potěší, ale rozhodně to po nikom nechci.

!!! důležité !!!
Po předchozích zkušenostech jsem se ale rozhodla počet "objednávek" snížit na minimum a také budu pravděpodobně "vybíravější", jinými slovy vyhovím pouze seriózním hráčům, kteří o mou práci opravdu stojí (tzn. prezentace či cokoliv jiného u nich na profilu vydrží více než jeden den)

Pro mou obhajobu - 1 objednávka mi může zabrat několik hodin, někdy i více jak den, to záleží hned na spoustě věcí, každopádně tím chci říct, že je pro mě důležité, abyste si mé práce vážili, děkuji za pochopení.

Pokud i přes všechny tyto mé podmínky máte o mou práci zájem, nebojte se mi napsat, na podrobnostech se postupně domluvíme.
 aktuálně: 2

    - nová prezentace
    - tvorba grafiky na přání opět otevřena

Kód byl vygenerován Kódátorem.