!!! ČTĚTE PROSÍM POZORNĚ !!!

NIKDY NEMĚNÍM PRVNÍ 

5fd5cd615b_104775587_o2.jpg

 
 

NĚCO O MĚ ...

Jmenuji se Dana, je mi 49 let, bydlím v hlavním městě ČR a mám 24ti letou dceru, která také hraje, pod jménem Huďo. Doma máme kanára Ferdu,  fenku Německého ovčáka Annie a Africké šneky. Na koni jsem jezdila, když mi bylo ještě náct, na jízdárně, na poli, občas malý hop přes překážku, ale nejkrásnější bylo plavení ... nádhera. Miluju moje holky, MICHAELA JACKSONA, moře, modrou barvu  :-)
A prosím tykejte mi, zase tak stará si nepřipadám ;-).

 

DŮLEŽITÉ !!!

!!! SHÁNÍM ČERNÉ ORCHIDEJE !!!
Měním věci z ČERNÉHO TRHU.

Nezlobte se, ale NEpošlu Vám ani růstový bod, ani EQUUS - nejsem banka a sama je potřebuji ke hře. Pokud budu chtít avatar, nebo nějakou grafiku, někoho tu poprosím. Pokud mi budete ps
át pozdravte,poproste a podepište se, považuji to za slušnost. O gratulace mi nepište, snažím se je oplácet. Přátelství přijímám pouze od lidiček, kteří jsou tu alespoň 100 dní a víc. Není to tak dlouho, co jsem přijala každé a pak jsem mazala "přátele" co tu třeba měsíc nebyli. Koně, které chci koupit, nebo prodat si vybírám sama, nemá cenu mi o ně psát.
 
 
 

PŘIPOUŠTĚNÍ

Pokud budete chtít připouštění mými jednorožci, nebo hřebci, napište mi do SZ jméno Vaší klisny. Někdy vážně ještě nestíhám hledat klisnu, která chce připouštění. Díky za pochopení :-)

O HŘE:

Nejvíc se mi tady i v reálu líbí Frísáci.



ZA TUHLE KRÁSNOU PREZENTACI VDĚČÍM A MOC DĚKUJI HRÁČCE CATELINE.



 
 

Layout designed by Cateline code generated at howrseinfo.com