Jmenuji se Ladislava je mi xx let.Bydlím na malé vesničce Proseč.Mám ráda koně psy a kočičky.Sama mám doma psa Šmudlu a kocoura Mourečka.Já jsem společenská upřímná a starostlivá.Mám mnoho zkušeností a tak vám ráda poradím sice mám málo dnů ale měla jsem už přes 300 jelikož jsem jsi omylem smazala účet a tak teď sháním jaký koliv koně za 500 prosím pište do zpráv.S touto hrou mě seznámila moje dcera Šárka.Ráda se seznámím s někým novým.Nemám ráda lidé kteří tuto hru kazí jako třeba podvodníky a ti co mají více účtů sama jsem se s tím potkala  a není to moc příjemné.
Sháním:                             Kámen mudrců,Zlaté jablko, Balíček harmonie,Proutek plodnosti,Roh hojnosti, Hestin dar,Heřin balíček, Bonusový balíček,       Nyktin balíček, Morpheovy paže               Nabízím:                           Pandořinu skřínku, černou orchidej,Eguus.
S touto hrou mě seznámila moje dcera Šárka.Mám moc ráda koně a zaměřuji se na online hry o koních. Pro Ow: S toho to počítače se přihlašují:Ladislava123aKeliška1999 a někdy sarka.george.  a ted pepicek prosím moc nebankovat. díky moc.
Ano: Pomůžu vám s cíli.   Ano: Pomůžu vám s cíli   Ano:Ráda se skamarádit   Ano:Odepíši na zprávy  Ne: Nepošlu vám růsták Ne:Neřeknu vám své heslo                         Ne:Neprodám koně za směšnou cenu                   Ne:Nenechám vám můj úcet    
Na prodejích sháním  kov a duha. potom koně ze slatými jablky za rozumnou cenu. kdo by nakýho nechtěl tak mi prosím pište do správ.
Ráda bych se zaměřila na chov jednorožců všeho druhu také se zaměřuji na koně se zlatým a se stříbrným jablkem pak na koně s 5.prvkem pegase osly a normální koně.