PRO RÝPAVCE, NENASYTNÉ A CHAMTIVÉ HRÁČE - ANO KONČÍM, avšak musí to nutně znamenat. že všichni kteří končí vše cizím lidem rozdají NEJLÉPE PRO VÁS zadarmo, aby jste se mohli vytahovat, kolik věcí/koní či jiných věcí jste nabyli za malé "peníze" nebo nejlépe od nějakého hlupáčka zadarmo?
UPOZORŇUJI, že já nehodlám být další ovce v řadě a podporovat tady závistivou, vytahovačnou komunitu, která je schopná přiživit se na každém člověk co šlápne vedle, popř. se rozhodne s hrou skončit. Stálo mě nějaké úsilí si tu něco vydřít a ač je hloupé hru porovnávat s realitu, za neodvedenou snahu a práci vám peníze též nikdo nedá.
VEŠKERÉ VĚCI jsou rozprodávané za běžné, průměrné výkupní ceny nastavené hráči a k čemu mi je získávat pasy a equus, když už končím, tak do toho Vám nic není.

TEDY shrneme to pro všechny, kteří se mi chystají napsat, na dotazy, které jsem v předešlých pár řádcích odpověděla odpovídat nebudu nebo bych pokaždé přišla o pěknou várkou nervů a jelikož mi jich do života už moc nezbývá, budu je šetřit.
 
S HROU KONČÍM, NIC NIKOMU NEDARUJI JEN TAK, I MNĚ HRA ZDE STÁLA NĚJAKÉ ÚSILÍ. VEŠKERÉ VĚCI/KONĚ JSOU VŠAK NA PRODEJ, ZA NORMÁLNÍ CENY!
V PŘÍPADĚ ZÁJMU SE STAČÍ OZVAT DO SZ, JE MOŽNÉ DOMLUVIT SE NA PRODEJI VŠEHO.
SEZNAM VĚCÍ K PRODEJI JE V PREZENTACI, KONĚ JSOU K PRODEJI VŠECHNY.
PROSÍM O SERIÓZNÍ NABÍDKY, KTERÉ ODPOVÍDAJÍ CENĚ PŘEDMĚTU/KONĚ. NA SMĚŠNÉ NABÍDKY NEBUDE BRÁN ZŘETEL A BUDOU IGNOROVÁNY.

TI PŘÁTELÉ, KTEŘÍ CHTĚJÍ BÝT I PO MÉM VYMAZÁNÍ ZDE V KONTAKTU, NECHŤ SE MI OZVOU DO ZPRÁV, POŠLU OSOBNÍ FB :)

MOU GRAFIKU KE STAŽENÍ NALEZNETE NA WEBU GRAFIKAHOWRSE.JECOOL.NET


HRA LETÍ VYSOCE Z KOPCE A NESTOJÍ ZA TO DO NÍ VKLÁDAT ČAS, NATOŽ PENÍZE, PO KTERÝCH ZDE EVIDENTNĚ VŠICHNI PRAHNOU.

VĚCI Z ČT JSOU K PRODEJI ZA BĚŽNÉ VÝKUPNÍ CENY, TO SAMÉ SE TÝKÁ KONÍ - KONĚ NALEZNETE V PRODEJÍCH SE SMLOUVATELNOU CENOU (MOŽNÁ VÝMĚNA PASY/EQ/ popř. věci z ČT. PŘI ODBĚRU VĚTŠÍHO MNOŽSTVÍ JE MOŽNÉ DOMLUVIT SE NA "MNOŽSTEVNÍ SLEVĚ".