Kupuju Islandské koně po Ouranovi a Gaie. (se starou genetikou - tj. 350, max. 351 od (prvních) mazlíčků (jestli vůbec můžou mít, nevím jak přišel Island do hry, možná už byli (ti první) mazlíčci pryč)


Zdravím všechny!
Už mi nějakou tu "chvilku" není -náct, ale tykejte mi. Jinak předpokládám základy slušnosti, pozdrav (pokud možno normální) apod.
Taky mi poměrně vstávají vlasy na hlavě když vidím pravopis některých přítomných. Netvrdím, že jsem na pravopis expert, ale to co tady člověk vidí, tak i pochybuje, jestli se dneska vůbec ještě pravopis ve škole vyučuje.
Když jsme u toho pravopisu a psaní a tak, tak mě poměrně děsí nejrůznější zkratky (božáci, božani, prezka, dovky, růsťák, diovka, stužák, nikťák, apod.). Není to nic trestného samozřejmě nebo tak, nikoho podle toho soudit nebudu, ale mě osobně z toho naskakuje husí kůže, takže pokud by mi někdo psal a potřeboval něco z těchto věcí použít ve zprávě (a četl předtím tuhle prezentaci), tak se prosím těchto zkratek vyvarujte. Děkuji.

--------------------------------------------------------------
A teď pár bodů pokud jde o věci samotné hry.

Pokud by chtěl někdo připouštění některých z mých hřebců, napište, udělám rezervovanou nabídku vaší klisně (je-li stejného plemene). Cenu se snažím dávat úměrně k vytrénovanosti koně a jeho genetice.
Stejně tak není problém udělat rezervovanou nabídku v případě božských koní (u těch kteří připouštět některou božskou klisnu mohou, u většiny to pochopitelně nejde). U těch dávám cenu 2500.

Dá se říct, že chovám každou chvilku něco jiného - sem tam mě zaujme nějaké plemeno tak se mu snažím chvíli věnovat, pak mě zas zaujme jiné, tak zas zkusím to. Obecně se dá říct, že nemám moc trpělivost, takže dlouhodobější soustavná práce na zvyšování genetického potenciálu mi poněkud selhává :D.
Kromě NIB Islandů mám momentálně nejvíc Anglických plnokrevníků.

Hlavně se ale věnuju - či snažím věnovat - NIB chovu Islandských koní (Chovné farmy NIB Island a NIB Island II.).

Máte-li Islandského koně po Ouranovi a Gaie (z doby před začátkem nesmyslného zvyšování genetiky, tzn. s genetikou 350, max. 351 od mazlíčka (ale myslím, že Islandi už ty původní mazlíčky nestihli)), odkoupím ho od vás, pište do zpráv nebo dejte rovnou do rezervovaných prodejů. Preferuji hřebce, těch mám míň. (a ano, vím že existuje Diova hromová tyč, mám jich několik "na skladě" ale prostě mi přijde divné ji používat, takže prozatím to budu řešit bez použití Tyče.)

Už mám i několik vytrénovaných hřebců a klisen, pokud by někdo chtěl připouštění nebo odrodit hříbě pro svůj NIB chov, stačí napsat.

No a taky nějaké ty božské koníky mám.

------------------------------------------------------------

Co se týče koní na prodej, pokud jsou daní do prodeje mají danou cenu, ale v rámci rozumných odpovídajícíh rozmezí jsem ochotná smlouvat o ceně. 

Pokud nejde o chovnou farmu "Prodej", tak koně kteří nejsou v prodeji, tam nejsou z toho důvodu, že je neplánuju prodat, že ano. Klidně si můžete zkusit napsat, ale nedivte se pokud vám neodpovím. Rozhodně neprodávám Islandy z NIB chovu. Výjimkou by maximálně mohly být hříbata (druhé (případně další) generace) které nepoužiju pro chov.

Co se nákupu týče tak momentálně se snažím další koně nenakupovat, už tak se nestíhám věnovat těm co mám tak jak bych chtěla. Takže mi ani žádné nenabízejte. S výjimkou plemena Islandský kůň pro NIB, jak už jsem napsala výše.

---------------------------------------------------------------

Blahopřání se snažím oplácet, losy a podobné vracím.
Pokud potřebujete radu nebo se chcete prostě na něco zeptat, klidně se zeptejte, ale platí výše napsané - dodržujte prosím slušnost a vyvarujte se prosím těch zkratek. Děkuji :)
Do žádného týmu nepůjdu, sotva se stíhám věnovat svému chovu tak jak bych chtěla.
Aha, ano, taky mi prosím nenabízejte účast v soutěžích a nežádejte abych pro vás v nějakých soutěžích hlasovala, případně si "jen tak pokecat", od toho tuhle hru nehraju, díky. 
Moc si lidi do přátel nepřidávám (viz malý počet), párkrát jsem to udělala kvůli pomoci v průběhu nějaké akce podle žádostí na fórech (když ještě existovaly), párkrát z jiného důvodu, ale to bylo vždy po nějaké předchozí komunikaci. Z čehož snad jasně vyplývá, že pokud z ničeho nic dostanu žádost o přátelství, tak si jí nevšímám. 

----------------------------------------------------------------
Svoje záliby a oblíbené filmy apod. sem vypisovat nebudu, něco můžete sami uhodnout z přípon a jmen koní :)
----------------------------------------------------------------
Jinak přeji všem příjemnou hru a zlepšení všeobecné nálady na Howrse! :).png?1828806360

(aktualizace 6.3.2024)