vodní kůň frost   O MNĚ                                                                  vodní kůň snowflake


Jsem úplně obyčejná až moc-letá holka, která ráda život nebere vážně. Miluju knížky a hlavně fantasy, taky ráda luštím a skládám puzzle, brouzdám po netu a ze všeho nejradši spím.

Na Howrse jsem narazila čirou náhodou, ale už ne takovou náhodou jsem se na něm stala závislá. Třebaže jsem z vesnice, více než koníci se tu vyskytuje víno (hádejte o které části republiky píšu?) a tak si jich užívám alespoň takhle virtuálně.

 
Potrpím na srozumitelnost zpráv, alespoň náznak či snaha o správnou gramatiku se cení a aby to mělo hlavu a patu. Není nic horšího než číst jednu dlouhou větu, bez jakýchkoli mezer a interpunkčních znamének. Z toho mi fakt rostou a skřípou zuby. Mimochodem, ve větě "mám rád/a psy", se vážně píše ypsilon....
 
TÝMY NIKOMU NEZAKLÁDÁM A ANI NEPOSKYTUJI VIP "ČESTNÁ" MÍSTA!

Když můžu, tak ráda s něčím poradím. Na slušné dotazy odpovím. Pokud mi ale nepíšete kvůli něčemu o čem se zde (či něco níže) v prezentaci zmiňuju že nedělám, nedivte se prosím, že mlčím.
 
Přátelství přijmu, jedině těm s kterými si pravidelně píšu! Výjimku tvoří akce typu loterie a podobné vychytávky.


                                                                      

 
kůň ze sluneční soustavy venuše                                                        MŮJ CHOV   kůň ze sluneční soustavy io
                                                     

Spolupracuji na elitním chovu Velšských poníků, který se ukrývá pod příponou

ωεłshεs staяs

prezka.jpg


Jsem moc ráda, že jsem se mohla stát členkou, protože jsme ten nejlepší tým co existuje. A ne, vůbec se nevychloubám.

Heslo dne: "Já jsem malý, ale šikovný."


větrný kůň zephyrus   PRODEJ A VÝMĚNY                                       větrný kůň aeolus


 
Koně na prodej mám z nepochopitelných důvodů v prodejích. Ostatní žádosti odmítám.
Koně které prodávám, za dalšího koně či předměty z ČT nikdy nevyměňuju, pokud se o tom sama nezmíním!
Také nesmlouvám pokud to nemám jasně uvedené. Dohadování se o něčem na co nemám náladu vážně nesnáším.
 
Nemá cenu mi psát zprávy s nabídkami ke koupi vašeho koně. Vážně si umím sama vybrat kterého koníka bych chtěla a obchod pak zrealizovat.
 
Chovné velšské koně (tedy hřebce i klisny) neprodávám! Neposkytuju s nimi ani připouštění! Pokud byste měli zájem o nějakého valáška na grand, služky či do závodů naleznete je ve veřejných prodejích nebo kontaktujte vedoucí našeho týmu.

Dalším důležitým bodem je: pokud jednou řeknu nějakou hodnotu či předmět výměny nesnažte se mě dalšími a dalšími zprávami překecat, protože to nemá cenu. Snažím se chovat slušně a neodsekávat, ale vyloženě to nesnáším a pravděpodobně přestanu reagovat.
 

divoký kůň konik   GRATULACE                                       divoký kůň brumby


Všem, kteří se prokousali až sem z celého srdce gratuluji a děkuji. Chce to pevnou vůli a tímto jste prokázali, že ji máte!
 
Co se týče gratulací zvěčněných nad tímhle dílem, vždy se je snažím oplácet. Pokud by se náhodou stalo, že se tak nestalo, bude to nejspíš zatměním slunce, výbuchem počítače nebo nějakou jinou živelnou pohromou. Anebo jsem vám jednoduše přehlédla. V tom případě se dopředu omlouvám a neváhejte se ozvat.
 
  
(l).png?1819265302

                                       sraz20fmf.gif                                                             


01be1e3de8_90318838_o2.png