blank.png
Pokud jste zavítali na můj profil náhodou, nebo cíleně, zdravím vás! Jsem fanynka Zaklínače (her i knížek), ale mám ráda i další fandomy (knižní, herní, filmové - vypsat vše by trvalo příliš dlouho), nebráním se hovoru ani přátelství, takže pokud si mě chcete přidat, udělejte to, pokud mi chcete napsat, tak si poslužte. * Nechci se do prezentace vypisovat ohledně věku, bydliště, atd, protože to nepotřebujete vědět, jediné, co vám prozradím je, že jsem děvče/holka/žena. * Prezentace je má práce, grafiku tak trochu dělám, takže pokud byste chtěli, mohu udělat. * Gratulky příliš neoplácím* !Chtěla bych upozornit, že se přihlašuji ze všech možných PC a Wi-Fi sítí!
Nějakou dobu už hw hraji, což asi vidíte. Každopádně jsem tu občas méně, občas více a rozhodně tady nejsem pořád, mám i jiné starosti. Ohledně zkažených soutěží mi nepište, koně házím přes automat a zkrátka jsou to soutěže - kdo vyhraje, ten vyhraje. Co se týká mých cílů... nejprve jsem chtěla chovat všechny jednorožce, když se mi to podařilo, tak okřídlené rožce a když se mi podařilo i to, snažím se doplnit trofeje zbarvení, což mi snad na chvíli vydrží (splněno). Dále se pak snažím získat i speciální zbarvení (mám zatím splněnou dýni, pečeť a medailon, ještě sháním toulavou duši a knihu.)Také musím zmínit, že jsem hrdou členku týmu Sublime PRE Farasi, nejlepšího týmu andalusanů na českém howrse. Tomuto týmu se věnuji především, ráda se ale přidám do množícího týmu, nebo týmu jednorožců, nebo třeba pouze jako sběrač paží.
8dQYNhba_o.png8dQYNhba_o.png8dQYNhba_o.png8dQYNhba_o.png8dQYNhba_o.pngrhFezWOk_o.png7pEWhpuQ_o.png7pEWhpuQ_o.png7pEWhpuQ_o.png7pEWhpuQ_o.png7pEWhpuQ_o.png

Kód byl vygenerován Kódátorem.