Pozor: V poslední době Howrse moc nehraji, dostávám se ke hře maximálně jednou za měsíc, tak pokud mi napíšete zprávu, buďte prosím trpěliví. Děkuji



 
 

Můj chov

Můj chov je momentálně zaměřen na NIB poníky, v současnosti bohužel nemám čas se starat o všechny své NIB bezroháčky a proto jsem se rozhodla nechat si několik chovných hřebců (všech pony druhů) a jinak svůj chov zaměřit především na NIB shetlandské poníky.
Zaměřuji se na veškeré typy koní ať už na obyčejné či jednorožce.
V případě jednorožců chov nijak neomezuji a ani to do budoucna nijak nepromýšlím, takže u mě naleznete skoro všechny pony plemena NIB  jednorožců.
Budete-li mít zájem o nějaké NIB hříbátko klidně písněte, ale nezapomínejte, že se kvalita odráží v ceně.

Hříbátka

Budete-li mít zájem o nějaké hříbátko, stačí napsat jeho jméno (je-li na světě), pokud si přejete hříbátko od určitých rodičů stačí napsat jméno matky a otce (samozřejmě musí mít oba 100% Blup nebo si chvíli musíte počkat). Opět se vše vyřeší přes zprávy.
 

Pro NIB chovatele

Prodeje
NIB chovatelé mají u mě výraznou slevu, protože budu vědět, že u nich můj chov nebude jen nečinně stát a že se původ hříbátka jistě někomu hodí.

Připouštění
Budete-li mít zájem o připouštění, mrkněte do chovné farmy NIB hřebci, zde naleznete veškeré chovné hřebečky, kteří mi zůstali.
Ceny za připouštění
pro NIB chovatele: 1 000 equus
pro neNIB chovatele: 5 000 equus
Do zpráv mi napište prosím jen zda jste NIB chovatelé, o čí připouštění máte zájem a pro jakou klisnu.
 
 

Layout designed by Chatak code generated at howrseinfo.com

 
 

 
 

Prodeje

Prodávám jen koně, kteří jsou v prodeji, pokud se vám přesto nějaký zalíbí, klidně si o něj písněte a nejlepší bude, když mi na něj pošlete odkaz, abych jej nemusela zbytečně vyhledávat, to víte koní mám docela požehnaně .
Upozorňuji předem: koně po Ouranovi a Gaie většinou neprodávám, ale můžete si o něj zkusit napsat, možná, že pochodíte.
Na hloupé nabídky nereaguji a když ano, tak se asi nudím.


Nákupy

Koupím-li nějakého koně, kterého jste špatně prodali, tak je to vaše smůla a koně nevracím. Já se také mnohokrát překlikla a koně mi nikdy nikdo nevrátil, ani když jsem za odkup nabízela 10násobek prodejní ceny. Takže bohužel.

Upozornění

Nepodporují výměnu věcí z Černého trhu za koně a naopak.

Budete-li mít zájem o nějakého mého koně a budete-li za něj chtít nabídnout věc z Černého trhu v odpovídající ceně, tak vy nabízíte první. Vždy raději přijímám nabídky v equus a pasech, než ve věcech z Černého trhu.

Prodeje vám samozřejmě nenutím, takže nebudete-li s tímto postupem souhlasit, tak s obchodem nepočítejte. Nemám zájem se nechat okrást.


 


 
 

Layout designed by Chatak code generated at howrseinfo.com