Vítejte na mé prezentaci


Nick Gilandhel využívám už několik let. Najdete mě pod touto přezdívkou v mnoha hrách, ne všechny ale stále hraji. Své pravé jméno tu prozrazovat nebudu, mé iniciály jsou ale stejné jako iniciály jedné slavné spisovatelky. A jsem na to náležitě pyšná. ;-) Je mi už cet let a mám dcerku.

K této hře mě přivedla milovnice koní jita23 a jako jedna z mála mě chytila za srdce a ráda se k ní vracím.


Chov a prodej

Prodávám jen ty koně, co jsou v prodejích,v chovné farmě Na prodej nebo s příponou Horse for sale... Neptejte se mě na jiné koně, pokud není označen, jak je výše uvedeno, neprodám jej ani za zlaté prase. ;-)


Můj chov je jen pro radost. Chovám koně podle momentální nálady. Třeba včera jsem chovala Nokoty, dnes Connemary, atd. atd.

Trofejím už se nevěnuji vůbec, zabírá to spoustu času a stejně je to nuda. Pokud nějakou trofej získám, budiž, ale abych se za nima honila jak psík... Ne, děkuji.


Pro Owa a moderátory

Někdy se může stát, že se přihlásím z jiného počítače, např. z knihovny.
Moje dcerka Šárinka je touto hrou uchvácená, líbí se jí koníčci. Je tedy jasné, že se přihlašuje ze stejné IP adresy a často. Také se přihlašuje z mobilního telefonu, tudíž se může stát, že bude online ve stejnou dobu jako já.
Nejedná se o Multiúčty, proto, prosím, nebanovat!


Zajímavosti z mé hry

Dne 20.7.2014 jsem získala svého prvního božského koně Zimu.
Dne 9.8.2014 jsem získala Tianmu.
Dne 23.9.2014 získán Huanglong.
Dne 4.11. 2014 získána Longma.


Koníci na pohlazení, gratulku a rozmrazení

Xanthos, Xanthos , Xanthos, Xanthos - Za pohlazení přidá naposled narozenému koni 10% energie, někdy dá Roh hojnosti...
Frost - Když budete mít štěstí, dá vám za rozmrazení Hypnovu přikrývku...
TopazTopaz, TopazTopaz - Za gratulku vám dá 50 EQ (můžete pogratulovat 5-ti Topazům denně - 250 EQ pro vás)... Když máte štěstí, dá vám 10 pasů..


Velká loterie

Pokud mi pošlete los, vždy oplatím. Ani se nemusíte ptát, jestli si je vyměníme. Pokud mám Equus (což většinou mám), oplácím hned jak můžu.