VYKOUPÍM - pandořiny skříňky, koně s mazlíky, cena dohodou!


AKTUÁLNĚ - Čteš? Máš chuť přečíst si něco nového? Napiš mi...


Možná jsem dětinská. Ale lepší být dítětem a snít, než být dospělá a nedokázat žít...

 
009.jpg
 
 

O Mně


Arabi a Irští tinkři - dvě rozdílné a úžasné povahy :) (jsou boží)
Co byste čekali od někoho, kdo má doma medvěda a školu přirovnává k prstenu moci? :D  Většina lidí říká PROČ? Já říkám PROČ NE?
     Jsem neobyčejná mladá slečna (patnáct mi už bylo), která miluje koně a samozřejmě na nich i jezdí (cca 16 let). Miluju fantasy (v tomto žánru také píšu-viz. dole pod prezentací). Hodně čtu, pracuji s psychologií zvířat (přirozená komunikace, horsemanship,...) a jsem spíš snílek... Víc o sobě neřeknu :)

Jesus is your strenght forever!


Jedna věc k zamyšlení...
Zeptáš se mě: "Co vlastně děláš za sport?" A já ti odpovím: "Jezdectví, koně." Ale ty řekneš: "Vždyť to není sport! Jen tak si sedíš a vozíš se, nepotřebuješ zručnost ani sílu!"
Ale spadl jsi někdy ze skoro dvoumetrové výšky v 35 kilometrové rychlosti? Zvedl ses, oprášil špínu, nasedl a zkoušel to znova? Ovládal jsi někdy něco 100x silnějšího než ty bez jakéhokoli násilí? Skočil jsi někdy něco vyššího, něž jsi ty sám? Dělal jsi vůbec někdy něco, co tě jediným chybným krokem může zabít? Ještě si myslíš, že jezdectví není sport? Tak proč, když ti řeknu, ať to zkusíš, říkáš: "Ne, já se bojím!" Proč nesedneš na koně a nepřeskáčeš celý parkur bez chyby?
V jezdectví potřebuješ mnohem víc, než sílu a zručnost! Potřebuješ důvěru, vytrvalost, porozumnění, přátelství, pokoru, respekt a odvahu! Kolikrát už jsem spadla, kolikrát se zranila. Kolikrát jsem to už chtěla vzdát, ale nevzdala. A víš proč? Protože láska ke koni je tak neuvěřitelná, že se nedá popsat slovy. Jezdectví vůbec není lehké, zvládnou ho jen ti nejsilnější, nejodvážnější, ti, kteří se nevzdávají!
Kdo nezkusil, nerozumí...


Kůň bez jezdce je stále koněm, ale jezdec bez koně je jen člověkem...

Obrazek
Koně jsou jako gladiátoři naší doby. Vymytý mozek, krvácení, frustrace... Koule svalů, jejíž názory jsou ignorovány. Hnáni před člověkem nebo vláčeni za ním.
Čest těm, kdo berou koně jako spolubojovníka a postaví se vedle něj.




 



Můj Chov


kůň



http://img41.glitterfy.com/14316/glitterfy-flpbk413183035018141.gif Podpoř ...
Tady na Howrse se věnuji chovu jednorožců a špičkových závodních koní. Také si ráda hraju s genetikou.

Poptávám tyto jednorožce:
Argentinský kr. kůň- Klisna 3, Hřebec 1
Hannoverský kůň- Klisna 2
Highland pony- Klisna 3, Hřebec 1
Holštýnský kůň- Klisna 2, Hřebec 1
Irský hunter- Klisna 3, Hřebec 1
Islandský kůň- Klisna 3, Hřebec 1
KWPN- Klisna 3, Hřebec 1
Mustang- Klisna 1, Hřebec 1
Nokota- Klisna 1, Hřebec 1
Shagya-arab- Klisna 1, Hřebec 1
Trakénský kůň- Klisna 2, Hřebec 1
Velšský kůň- Hřebec 1
Tennes. mimochod.- Klisna 2, Hřebec 1

1366529694_zralok-bily.jpg.

 
 
 

Ostatní

Avatar má na svědomí Gipsík-děkuji :)

Hledám koně s těmito zvířaty: včela, beruška!!! DÁM PASY!

Nabízím připuštění se  Snow, Grani a vodními koňmi  +  všemi mými hřebci
 

Pomáhám  s tréninkem  šampionů na Grand Prix ZDARMA !

***Poznámka: Všechny lepší koně (nad 5000 dovedností) jsem si trénovala sama.***

Stále poptávám: zlaté jablko,  pandořinu skříňku, morpheovy paže, roh hojnosti, kusy oblaku + všechny balíčky

                            ! Zaručuji naprostou poctivost a totéž čekám i od vás !


 
 

Designed by corinne at howrseinfo.com



Tak trochu z Medvědů...


Malá ochutnávka z dlouhé série příběhů, které už nyní jsou ikonou mé tvorby.


Stál tam. Mezi stromy. Ve známém pološeru. Alex oděný do černé kůže. Vypadal hrozivěji, než v jakýkoli okamžik, kdy jsem se ho bála. Naháněl mi skutečnou nepopsatelnou hrůzu. Tím spíš, že jsem věděla, že mě zradil. Ne, já zradila jeho...nebo jak to vlastně bylo? Myšlenky létaly jedna přes druhou. Jedna do druhé narážely. Oči zabodnuté do mě. Modré oči, které se mi na něm líbily ze všeho nejvíc.

Vy jste jí něco udělali!“ vykřikl, když jsme já a moji strážci přišli tak blízko, jak jen to bylo možné. S vůdcem lovců v patách. Ten si místo odpovědi jen odplivl. Tahle informace mu nestála za seriózní odpověď.

Upírova pěst prolétla v záchvatu zuřivosti hrudí jednoho z lovců, co mě drželi, takovou silou a rychlostí, že mu na ní neulpěla jediná kapka krve. Muž se podle očekávání složil k zemi.

Chtěl jsem po vás medvědího jezdce schopného boje! Ne tuhle trosku, co ani neudrží pušku, nezvedne meč, nenapne tětivu!“ Při těch slovech mě chytil za volnou paži a já najednou uviděla, za koho mě to mají vyměnit.

Elijasi,“ vydechla jsem, ale to bylo jediné, co jsem ze sebe dokázala dostat. Měla jsem co dělat, abych nezešílela, nerozplakala se, nezhroutila se. Měla jsem co dělat, abych se udržela na nohou.

Když si nás obě strany předávaly z ruky do ruky, ocitli jsme se na malou chvilku tváří v tvář. V té jeho jsem neviděla nic, než neurčitou změť blázna, jako když mi v lese vyprávěl o lovcích. On v mé musel vidět strach, bezmoc a nenávist. Zatínala jsem zuby. Z náhlého popudu jsem ho chtěla zabít. Kdybych teď dostala zbraň, kdybych jen měla volné ruce, neodešel by s lovci. To jeho vinou jsem teď tady. Protože se nechal chytit!

Zlom vaz, medvídě,“ prohodil bez ohledu na mou zuřivost, „a to myslím doslova, protože to, co tě čeká, bude bolet jako nic na světě,“ volal ještě, když ho kruh ozbrojených lovců uzavřel mezi sebe, kdyby si to upíři náhodou rozmysleli.

Vyrovnáno,“ zasyčel na mě Alex, když lovci zmizeli z doslechu. „Věrnost za věrnost, srdce za srdce, odvahu za odvahu a krev za krev. Já totiž nikdy nikomu nic nedlužím moc dlouho.“ Pak kývl a jeden z těch ostatních mě vzal do náručí. Zbytky svých sil jsem se snažila vykroutit z té paralyzující pozice, ale nešlo to. Vždyť to byl přeci upír. „Neříkej, že jsem ti nedal šanci,“ zašeptal ještě s hrozivým úšklebkem a já usnula. Nebo omdlela? Nebo co to bylo?

Moje nitro nezvládlo psychický nápor tolika skutečností, jakože Alex chce moji smrt. Kvůli blbýmu jednorožci?


***

Vstala jsem, protože zem byla nechutně vlhká a studená.

Narovnej se a zvedni hlavu!“ ozvalo se za mnou tlumeně. To jsou přeci...ne, to nemůžou být Georgova slova. George tady není. George mě má zachránit! „Je tady spousta těch, co si přejí tvoji smrt. Nebo jen dlouho nejedli,“ dodal ten hluboký hrdelní hlas, co mohl patřit jedině medvědovi. Patřil? O paži se mi otřela kožešina. „Ale je tady také spousta těch, kteří čekali na medvědího jezdce. A s nimi i já.“



Zůstaň

Obrovský medvěd stojí pod jabloní v dávno zapomenutém sadu. Zrak upírá do údolí. Po jeho boku dívka noří zkřehlé prsty do jeho husté srsti. Dlouhé hnědé vlasy jí čechrá studený podzimní vítr.


Stojíš tu se mnou a čekáš na první sníh.

Ale než k tomu dojde,

uslyšíš tichý smích

osudu.

Vše, co bylo zlé,

to pojde.

Dobudu

a ty po mém boku.

Já po tvém boku

chytnu tě za ruku.

Břehy budou zmrzlé

až půjdeme.

Nebojíš se?

Zůstaň tu se mnou a počkej na první sníh.