14. února 2016-AKTUÁLNÍ!
Je zajímavé jak to vše uteklo. Howrse již nehraji a teď jsem tady jen proto, že jsem byla zvědavá jestli mi nezrušili účet a podle všeho očividně ne. Zvláštní že? Jsem tady po půl roce, ne-li déle. Najednou se mi oživily všechny vzpomínky na dávné časy. Poznala jsem, ale i zklamala hodně lidí. Byla jsem hloupá a naivní. Občas jsem do hry vkládala pasy a to k ničemu. Čtyři roky mám účet a jen se smějí nad starými a dobrými časy, kdy pro mě znamenali virtuální koníci vše. Měla jsem dokonce i nějaký ten zlepšený účet za pásy a (opět naivně) jsem si založila tým. Dokonce jsem jednou poznala holčinu na fb zapálenou pro hw. Tolik jsme si rozuměli, ale ona už fb nemá a ani nevím jestli má tady někde účet. Nevím co s ní je... smutné.

Děkuji všem co se mnou neztratili v minulých letech hlavu. Kdo by chtěl tak mi napište a mužem pokecat, ale budu tady chodit minimálně jen pro kontrolu účtu.

Vaše Amerika♥




Ahoj,jsem tady pod přezdívkou Amerika. Jsem žena. Kolik je mi let je čistě moje věc a aby to někoho uklidnilo čistou náhodou žiji na stejné planetě. Potrpím si na tykání a slušném chování. Takže jestli mi chcete napsat tak si myslím že alespon pozdrav je na místě. Jinak jsem přátelská,milá a budu se vám snažit vyjít vstříc ale taky jsem hodně výbušná. 


Momentálně sháním morpeovy paže achilovy paty-kdybyste měli nebojte se napsat. A nabízím nikitin balíček-pouze za pasy a eques!

Jsem administrátorka týmu Sweet Andalus-hledáme VIP členy a také příjmámé nové lidi-máš zájem?-NAPIŠ!