*Vážný, nic neříkající pohled* Jsem R. Jsem mladší než tento svět (alespoň doufám) a trávím čas nejraději v posteli. Pokud se zdržuji nějakými zbytečnostmi, tak je to kreslení. Na Howrse jsem se dostala přes kamarádku a nepředpokládám, že mě to pustí (samozřejmě, jako každý, mám svá nečinná období).

Zaměřuji se na chov Frísáků a to z prostého důvodu. Vypadají drsně. Ano, jsem si vědoma, že to plemeno nemá povoleno jiné zbarvení, než černé, ano, je mi to líto, ne, neměním svůj názor.
Dále přibírám andakáky a mustangy pod svá křídla( jako mezi svoje championy), neboť mě na to nalákaly dvě kamarádky, co hrají (ať už aktivně nebo jen občasně) na howrse také.

Koně prodávám jen velice nerada, ale kdyby někdo měl fakt zájem a nabídl dost equus, tak je se mnou i celkem slušná řeč, ale spíš bych se vrhla do připouštění.
V případě zájmu-zprávy.

Ještě určitě zmíním svoje naprosto totálně boží JC, který shání stájníky a popřípadě další zaměstnance, stejně jako koně na ustájení (tedy, pokud máte v chovu nějakou příšeru, jako jednorožce nebo pegase nebo další zvláštní čtyřnohý věci podobající se koním, sem s nima-pokud je volnej flek.)
 
No a to je asi všechno, nevím co bych tu psala-ne obrázky a "profi" prezentačku nechci. Tohle stačí. 

Mějte se famfárově a metalu zdar!