kiujilfh.gif    



Ahoj, Mé jméno, jak z mé přezdívky jistě vyplynulo, je Kamila.
Něco o mně
Je mi 23 let a jsem již pracující člověk, po tom co jsem vyzkoušela dvě VŠ. A ne neřeknu kde bydlím :P
Mám psa Maxe (Maxmilián) je to kříženec labradora a špice a je mu 10 let,  nade vše ho miluju a zbožňuju, ale ne jako své dítě (to fakt proboha ne) ale jako svého nejvěrnějšího  přítele.. :)
Nikdy bych ho za nic nevyměnila jsem schopná udělat pro něj cokoliv, raději bych dlužila peníze než abych neměla Maxe nebo byl Max nemocný :(
A dál, jsem znamení lev a nechci vám tu vypisovat charakteristiku znamení takže když to chcete vědět tak si to najděte. Řeknu jen pár věcí :)
Mám ADHD
Jsem ambivert


Zajímám se o koně a psy což znamená, že znám drtivou většinu plemen koní a psů :)
znám většinu projevů jejich chování 
U psů se o to samozřejmě zajímám víc, když ho mám doma :D



MŮJ CHOV NA HOWRSE
Takže začala jsem chovem andalusáků, protože se mi hrozně líbili :)
A když se mi začali hromadit nečistokrevní koně (andalusák X něco jinýho) tak jsem už přestala lpít na čistokrevnost a začala jsem chovat i jiná plemena.. :)
No a poté přichází období chovu dobrých (extrémně dobrých - dle mého) koní i když nečistokrevných :)
Nyní jsem se opět vrátila k chovu pouze čistokrevných koní, protože mi to přišlo smysluplnější. Takže koní, kteří nejsou čistokrevní a nepotřebuju je k trofejím se snažím prodat.
Neustále vymýšlím nová jména koní.. Nejsem z těch hráčů co pojmenovávají své koně podle jejich zbarvení nebo podle toho co z nich chtějí mít, jsem prostě za to aby i nereálný kůň měl normální reálné jméno. :) (chápu, že hráči, kteří mají tisíce koní už asi moc jmen nevymyslí :)_v1828806360.png)