karamilka147______________________scroll____

ec-MEd-B9-Mi.png

O MNĚ

Howrse je pro mě hrou, kterou jsem zaplácla velkou část mého pubertálního života (ale zas ne tak moc, jako lolkem a po- ke­mon rpg). Kdysi – asi když mi bylo 12 – jsem byla do hry opravdu zažraná a snažila se každý den o progres, postarat se o všechny koně apod. Potom ale nastalo období útlumu, kdy jsem už nevěděla, jak dál, hra pro mě tehdy ztratila kouzlo a stala se takovou rutinou, kdy jsem jenom zkontrolovala event a jezdecké centrum. Poslední dobou už tu "nefarmím" tak jako kdysi, ale snažím se každý den přihlásit a nějak se ve hře posunout, hlavně co se týče trofejí a jez- deckého centra. I přes to, že ji hraji skoro 10 let, se v ní tolik nevyznám. Hra se hodně změnila a i když zůstala v základu stejná, je snad ještě více komerčí a trochu pay to win, než kdysi (samozřejmě některé mechaniky se zlepšily, aby mohl hráč uspět i bez nakupování pasů – denní úkoly). Všechny gratulace se snažím oplácet. Do přátel si Vás klidně přijmu, protože proč ne. Koně neprodávám, snažím se jich teď mít co nejvíce :P. Ale pokud budete mít opravdu hodně velký zájem a dobrý důvod, tak se určitě nějak dohodneme.

Jinak jsem 23 letá věřící dívka, již pracující, kterou v seberozvoji brzdí její nechutná prokrastinace doprovázená zabíjením času na internetu, zejména pak na Youtube (a Howrse tomu teď taky trochu přispívá). Když už se tedy trápím tím nespočtem uměleckých děl, snažila jsem se to tu využít a spojit to moje každodenní přihlašování s nějakým krátkým textíkem z kunsthistorie. Tak tedy vzniklo umělecké okénko v úvodu prezentace, které každý den aktualizuji (první příspěvek – Mona Lisa – 7. 12. 2021 – momentálně pozastaveno). Kompletní seznam těchto příspěvků najdete zde (když už se s tím tak mažu):
http://kamila-nemcova.czweb.org/000umelecke-okenko.htm

Tady jsou také moje webovky s menším projektem (jde o ilustrace a jednoduché rádoby vtipné komiksy), na kterém jsem pracovala na střední škole, od té doby tam něco málo přibylo, ale už na to není čas ani inspirace:
http://kamila-nemcova.czweb.org/index.html

NEŽ MI NAPÍŠEŠ

ODKAZ NA SZ

1. Prosím vás, pošlete zprávu s normálním předmětem.
2. Jak jste si už asi všimli, jsem holka a můžete mi tykat.
3. Pokud budete slušní, vyjdu vám vstříc.

Jinak budu ráda za každou zprávu, která nebude o tom, že začíná nebo končí akce, abych ji zhodnotila, koukla na youtube apod. .-.

OSTATNÍ

PRO OW
Přihlašuji se z více IP adres (na mobilu, na pc, na notebooku...). Děkuji za pochopení.

Tenhle song jsem našla v prezentaci hráčky AlokinNix. Dost mě pobavil a bohužel s ním musím souhlasit. Stojí za zhlédnutí :) :

https://film00.deviantart.net/6385/v/mp4/20
18/083/8/1/let_it_howrse_by_bughs_22-dc6s7ye.mp4

buttonek1.jpg

1x couverture-hypnos.png

buttonek2.jpg buttonek2.jpg buttonek2.jpg buttonek2.jpg buttonek2.jpg

50equus.png nebo 10x pass.png

buttonek3.jpg buttonek3.jpg buttonek3.jpg

10 b. energie picto_5.png nebo 1x corne-abondance.png

vytvořila karamilka147 (Kamila Němcová) | 2021