blank.png
                               Ahoj Vítám Vás na mé stránce, jsem ráda, že jsem Vás zaujala natolik, abyste se vrhli do čtení mého profilu, kdyby Vás cokoliv zaujalo nebojte se napsat, budu jen ráda, když poznám někoho buď se stejným koníčkem nebo třeba jen upovídaného človíčka.
     Již několik let používám přezdívku Jodelle, ačkoliv to není mé reálné jméno, je ke mne přirostlé jako vlastní. Jsem holka zapálená do biologie a fyziky a chemie a astronomie. Z toho důvodu jsem se rozhodla i pro studium biologie na UK.                               Miluji zvířata a hlavně svého kocourka, ačkoliv mu nebylo moc dáno na rozumu.       Když nejsem zahrabaná v učení tak velmi ráda čtu a mou neřestí je hraní počítačových her. V hraní funguje přirozený výběr mého počítače, kdy zkrátka utáhne jen hry na které má :-). Nicméně jsem dosti specializovaná na minecraft, nehraji sama, ale na uzavřeném tak trochu rodinném serveru se jménem Triton. (Kdyby Vás to zaujalo zde je odkázek: Triton).                                                  Jsem moc ráda, že jste dočetli až sem, vzhledem k tomu, že jste projevili zájem ráda bych projevila zájem i já o Vás a dala vám malý dáreček z obchodu - stačí napsat zprávu, že jste dočetli poslat přátelství a třeba jen zahájit hodný rozhovor.                         PS: V loterii a úkolech vám velmi ráda pomohu <3
Momentálně prodávám některá vzácná zbarvení, a mazlíčky které mám vícekrát. U všech je možné smlouvání, takže se nebojte napsat :-) Jsem ochotna koně, které prodávám v equss prodat za pasy (a samozřejmě i v obráceném směru) ;-)       Mimo jiné vykupuji toulavé duše za dobrou cenu.
        Momentálně jsem již dlouho nic nenapsala, pracuji na komiksu o zážitcích z dovolené, ale je otázkou, zda někdy toto dílo spatří světlo světa :-) Nicméně říše fantazie se nevzdávám, přeci jen kouzlo které může nabídnout je to v čem je jedinečná.
Ve svém volném čase se snažím malovat i graficky tvořit. Prezentace jsem dříve tvořila. Ale už na to nemám sílu a ani čas.
    ! Prezentace na přání tedy už netvořím !
Již dlouho jsem neposlala nic do ČP neboť mi dílo co jsem vytvořila nikdy nepřišlo tak dobré aby si to zasloužilo - a hlavně většinou své pasy dost rychle rozfofruju za trofeje :-D. V únoru 2021 mi prošlo zbarvení krajinky, které ani nebylo cíleně malované pro Howrse, tomu se říká zákon schválnosti :-D Nicméně chci poděkovat všem z dávných dob, který mne v práci motivují i motivovali ( Nebudu Vás zde vypisovat jelikož by to bylo na velmi dlouho )- Ale vy určitě víte koho z Vás myslím :-)
      Ráda přijmu přátelství a s čímkoliv pomohu pokud to bude v mých silách. Jen Vás žádám o slušnost, ráda pomohu i tak, ale asi nejspíš Vám slušné chování rychle připomenu. Snažím se být aktivní, ale bohužel škola a v současnosti i mimo herní život má pro mne přednost, proto se omlouvám, kdybyste na mou odpověď museli čekat déle než 24h. :-)

Poptávám:
koně s heliovým paprsem a koně zbarvení starého jablka (obojí, které ještě nemám).
Pokud máte něco z tohoto a chcete to prodat nebojte se mi napsat na ceně se dohodneme! :-)

5FvL.png

      FPc.jpg  nerd-nerds-think-like-proton-always-positive.png
26Qb.png





Rekordy : Popularita
2
=Jodelle895


XyT.png


Vntk.png


FP6.pngFP7.jpg  FP9.jpg