O mně

Ahoj, jsem Viktor, je mi 23 let a na Howrse se vyskytuju už hezkých pár let. Od svých 11 jezdím na koních, což mě taky přivedlo sem. Mezi moje další záliby patří hra na kytaru a kreslení.

Jsem pracující člověk, takže mám na hru už jen málo času.

Hraju také na Britské verzi pod stejnou přezdívkou.


Howrse

V současnosti jsem tu už jen tak rekreačně - nemám žádné velké chovatelské nebo hráčské ambice, spíš se sem chodím odreagovat, takže se nezlobte pokud vám pár měsíců neodpovím nebo neprodloužím ustájení.

Vyměňuju a prodávám jenom to, co dám do výměn nebo prodejů. Můžete se zkusit zeptat i na to, co tam není, hlavu vám za to fakt neukousnu, jenom pak prosím nebuďte zklamaní, když řeknu ne. 

Chov

Chovám tu převážně Anglické plňasy a Hannoveráky, z poníků se věnuji převážně Highlandům. Najdete u mě i pár oslů, tažanů a rožců, ale ani jeden z těhle druhů mě příliš neoslovil, takže nelze říct, že bych se jim věnoval.

V poslední době, kdy se díky úkolům snáz vydělávají pasy, se snažím hlavně rozšiřovat svojí sbírku božanů a různých speciálních zbarvení.


Další

Dříve jsem se přihlašoval ze stejné školní wifi, jako několik kamarádek, ale myslím, že žádná z nich už howrse ani nehraje. V současnosti se přihlašuju vesměs buď z domova nebo z koleje, občas i z veřejné wifi. Vědomě nevím o nikom, kdo by hrál ze stejné ip adresy, nicméně ani na koleji ani na veřjné wifině nemám moc možnost to ovlivnit.

Můžete mě najít také na britské verzi pod stejnou přezdívkou.