Ahoj! 

Osmnáct už mi sice bylo, ale klidně mi můžete tykat a oslovovat mě mým nickem. 
Ke hře mě přivedla hráčka Mystére

Koně mám ráda, i když poslední dobou zjišťuji, že jsem víc pejskař než koňák :D 

Patří ke mně úžasný australský honák Gordi, pro kterého vyrábím všechno možné. Mám obchod na Fleru - najdete mě tam pod přezdívkou PanGo, na Facebooku jako PanGo - obojky a vodítka - vyrábím obojky a vodítka pro psy z padákové šňůry a také šité obojky. Nově jsem začala Gordimu šít taky pelíšky a autorské hračky a vyrábím i spoustu dalších věcí. Jestli se zajímáte o fotky, nápady a návody na výrobky pro vašeho chlupáče navštivte na Facebooku stránku Honák USS


Pomůžu s cíli nebo soutěžemi, přijmu přátelství - pokud mi prvně napíšete - a oplatím Vám gratulaci. Na některé zprávy neodpovídám - buď z nedostatku času nebo když jsou v rozporu s podmínkami dole v prezentaci.  

Trávím tu svůj volný čas, takže nemám žádný velký chov. Líbí se mi "westernová" plemena - začínala jsem s APH. Moje "malované" miláčky poznáte pod příponou "painted by Striga". 
Jsem docela hrdá na E linii svých připouštěcích hřebců: Eamonna, Eochaida, EreboraEanidase a nyní nově Erchomai. Jedná se o skvěle vycvičené slzové hřebce. Připouštění nabízím veřejně za pevnou cenu. Pokud neseženete, můžete napsat o soukromé připouštění. 
Jednu dobu jsem se docela věnovala chovu Shirských koní - přípona "Feathered WarMounts". Nemám extra vysoké GP (seženete u mě koně s genetikou kolem 1400), ale chovám kvalitní koně, s hodně hvězdami znamenitosti a s vysokými vrozenými dovednostmi - v drtivé většině na slzách. Na případné připouštění Shire hřebci je možno se domluvit.

Prodávám pouze koně, co se ocitnou v mých prodejích - o jiné si nepište, je to zbytečné a všichni ztrácíme čas.
Prosím, nenabízejte mi své koně ke koupi, vybírám si sama.
Pokud u koně na prodej není zadané "smlouvání" - nesmlouvám.