Koupím:
Výzvy titánů, kameny mudrců, zlatá jablka, balíčky harmonie
Koně po Ouranovi a Gaie
Sprchy a napáječky

Prodám:

2x HESTIIN DAR

KOUZELNÉ KLOBOUKY
Diovy hromové tyče
Proutky plodnosti
Kusy oblaku
Achillovy paty
Chronovy časovače
Pergameny, orchideje, hypnovky, štěsteny
Jednorožce, NIB koně druhé a vyšší generace

Více v prezentaci úplně dole.

Ahoj, vítej, zdravím, ... Vyber si, co chceš. =)


Než (komukoliv) napíšeš, alespoň zběžně si přečti prezentaci dotyčného. Zjistíš, co je to za člověka, jaké koně chová, jaké předměty z ČT vyměňuje atd. Pokud chceš od někoho koupit koně, napiš, co nabízíš, to stejné platí i při výměně předmětů a při smlouvání. Ve zprávách samozřejmě nezapomeň pozdrav, piš bez gramatických chyb, slušně. Pokud toto nezvládneš dodržet, nediv se, že ti někdo neodepíše. Na druhou stranu znám spoustu lidí, kteří neodepíšou ani tak (což mě ovšem nehorázně štve. Přece jen odepsat krátké a ubohé "Ne" by mohl zvládnout každý...)
A ještě na závěr: jsem ženského pohlaví a nenávidím, když mi někdo vyká (kdyby vás to náhodou napadlo). Zohledněte to tedy ve svých zprávách =)

Má maličkost
Co bys tak o mně měl vědět? Jsem holka, jméno máš napsané velkými písmeny výše na stránce. Na Howrse nejsem žádný nováček, pohybuji se tu už od října 2011 (to je doba...) Mým největším koníčkem je hudba , miluju knížky (nic se nevyrovná vůni stránek v nové knížce) i sport. Nemyslím si, že bys k životu potřeboval vědět o mně víc. Edit: miluju biatlon. Jsem schopná hodiny diskutovat o jednom závodu či závodníkovi. Takže jestli "trpíš" stejnou mánií, tak napiš, určitě najdeme společnou řeč :-D

Já a Hw
Jak jsem psala výše, straším tu už dlouhých 9 let (ehm... Už 12). Za tu dobu jsem prošla mnoha chovy a týmy, z nichž bych ráda zmínila jeden. Někdy od roku 2014 jsem byla členkou jednoho z nejlepších týmů té doby, English Blood. Je neskutečné, kam se od té doby posunul potenciál nejlepších koní. Tehdy ti nejlepší měli GP někde kolem 1600. Dnes je to neskutečných 11000... Poté, co se chov napůl zastavil, napůl zhroutil, jsem prošla ještě pár dalšími týmy, než jsem si našla jinou zálibu - NIB chov. Zaměřuji se především na NIB andaly, shiry a berbery, ale když se naskytne šance relativně levně koupit OG koně, tak po ní skočím bez ohledu na plemeno =)

Nabídky a poptávky

Prodávám
Koupím